Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak akkor vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor vagyok _férfi_ a nők szerint, ha pénzes vagyok? Miért jönnek mindig a fontos az egzisztencia dumával?

Figyelt kérdés
Miért csak az a férfi aki vagyonosabb? Miért jönnek mindig az emberek az undorító "a nők gondolnak a születendő gyermekeik jövőjére ezért tudatosabban választanak" dumákkal, mikor a sok kis pénzéhes csitri nem is szül gyereket leginkább soha?
2015. márc. 6. 10:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 A kérdező kommentje:

"Egyszer egy takarító csajtól hallottam a nagy igazságot, tök mindegy, hogy melyiknek, az egyiknek legyen és itt a pont. "

Ja a takarító csaj az rendben van, ez csak akkor ház ha a férfi egyszerű munkás?:DDD

2015. márc. 6. 11:42
 42/87 A kérdező kommentje:

"Na sajnos ez a te esetben annyi,hogy nincsen stílusod korlátozott mert nem tudsz kibontakozni mert nincsen pénzed.

És igen ez a nőknek nem tetszik,ha megteheti,hogy kaviárt egyen akkor miért ne olyan pasit keresne. "

szóval én egy nagy nulla vagyok mert nincs pénzem. Egyébként nekem is van pénzem. Elárulom a titkot : A jövedelmednek megfelelően kell élni. Én is el tudnék vinni egy nőt nyaralni. De nem fogok, mert szerintem nem attól leszek férfi hogy kicsapom az asztalra a pénzt és irány Olaszország.

Hihetetlen hogy mindent a pénzhez köttök. Informatikusként nem lehet begyepesedni csak szalagmunkásként..hát persze...

2015. márc. 6. 11:45
 43/87 anonim ***** válasza:

Hát kérdező ez van,ebből a jövedelemből max. kaját tudsz venni ami a Maslow piramis alja sajnos.

Kiüt nyilván az arcodra látszik a nők ezt észre veszik.

Ebből nem tudod sehova se elvinni és valahova menni kell pedig,otthon nem ülhetsz,mint egy nyugdíjas,hanem menni menni kell.

2015. márc. 6. 11:47
 44/87 anonim ***** válasza:
74%
Jó lenne tudni, hogy milyen végzettségű lányokkal áll szóba a kérdező. Sajnos ez a mentalitás, az eléggé alacsony intelligenciájú lányokra jellemző, bolti eladó, kasszás stb. Az okosabbak ha látnak benned valamit, megpróbálnak a szintjükre fejleszteni. Sajnos a párválasztás nehéz dolog, mert hiába törtető valaki, ha emberileg egy nagy nulla.
2015. márc. 6. 11:47
 45/87 A kérdező kommentje:

""ok. Szerintem fontos, hogy valamiben mesterré váljunk, valamihez értsünk. Azért vagyunk, hogy haladjunk a megismerésben. Tudsz haladni a munkád során? Mert pl én egy gyártósoron majdnem meghaltam, annyira leterhelt, és pár nap elmúltával SEMMI tanulnivaló nem mutatkozott. És ez akkor mehet 50 éven át. Az egészség ellen van, a mentális egészség ellen."

Sose dolgoztam gyárban. Én is amellett vagyok hogy lehetőleg minél könnyebb legyen a munka. Ezért is dolgoztam eddig egy meki konyháján. És halál jól éreztem magam ott. Milyen haladás? Megvan a pénz a megélhetéshez és kész, elégedett vagyok.

2015. márc. 6. 11:49
 46/87 A kérdező kommentje:

"Hát kérdező ez van,ebből a jövedelemből max. kaját tudsz venni ami a Maslow piramis alja sajnos.

Kiüt nyilván az arcodra látszik a nők ezt észre veszik.

Ebből nem tudod sehova se elvinni és valahova menni kell pedig,otthon nem ülhetsz,mint egy nyugdíjas,hanem menni menni kell."

Te honnan tudod mire elég a jövedelmem meg mire nem? Honnan?? Azt se tudod hogyan élek, semmit nem tudsz rólam. Csak nyomatod a betanult szöveget hogy a segédmunkásnak csak ételre futja.

2015. márc. 6. 11:50
 47/87 anonim ***** válasza:

Pont ez gond a szemükben ,,én ezzel elégedett vagyok".

Megállsz egy szinten és nem akarsz tovább haladni,mire nézzen fel a nő?

De komolyan?Mi az amit hosszútávon tudsz nyújtani?Most női aggyal gondolkodjunk.

2015. márc. 6. 11:51
 48/87 A kérdező kommentje:

"Ebből nem tudod sehova se elvinni és valahova menni kell pedig,otthon nem ülhetsz,mint egy nyugdíjas,hanem menni menni kell."

Így van, jó ha egy pár ki tud mozdulni. Ezért írtam hogy összedobjuk a kasszát és elmegyünk valahová meg ilyesmik. Vagy ez is a férfi dolga? A nő mit csinál? Élvezkedik hogy nyaraltatják?

2015. márc. 6. 11:51
 49/87 anonim ***** válasza:

Nem bántani akarlak,de látom sajnos az árakat,bivaly drágák a dolgok itthon,egy kg tanyasi csirkemellfilé 1600Ft,veszel zsírszegény túrót,ilyesmiket 5000Ft mivel ha házit veszel.

Most mondod szeretnél egészséges lenni,a házias ételek nem olcsók hosszútávon olcsóbbak mint a meki,de nem olcsóak.

Ha sportolsz is az is sok sok pénz pl:teszem azt kondizol na ott aztán kell zsebbe nyúlnod.

2015. márc. 6. 11:53
 50/87 A kérdező kommentje:

"Pont ez gond a szemükben ,,én ezzel elégedett vagyok".

Megállsz egy szinten és nem akarsz tovább haladni,mire nézzen fel a nő?

De komolyan?Mi az amit hosszútávon tudsz nyújtani?Most női aggyal gondolkodjunk."

nem értem miért gond ez, szerintem inkább becsülendő ha valaki megelégszik a tisztes szegénységgel és nem hajtja orrvérzésig a szar pénzt.

Mit tudok nyújtani hosszútávon? Pont azt amit bárki más.Te mit tudsz? Kirakod a sok pénzt és azt hiszed az máris törődés meg szeretet? Mert én ezt a kettőt tudom leginkább nyújtani.

2015. márc. 6. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!