Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak?

Figyelt kérdés

3 hete el akarok menni bulizni, ma mennénk, de egyik barátnőmnek sincs kedve, egyedülálló vagyok. Menjek el egyedül bulizni vagy az gáz?? Vagy egyedül moziba, vagy maradjak itthon és üljek a tv előtt, valentin nap közeledtével...

19/L

2010. febr. 13. 16:50
 1/6 anonim válasza:
Hat ha ez megnyugtat en is egyedul leszek valentin napkor.. :S En a helyedben elmennek a buliba, sztem nem gaz egyedul menni, igy a baratnoid nem befolyasolnak es a fiuk is szivesebben mennek el ugy oda a lanyokhoz ha egyedul vannak szal hajra es pasizz be ;)
2010. febr. 13. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy kis webcamparty? nyami.
 3/6 Beviz Elek ***** válasza:

Beszélgessünk msnen :D

Amúgy egyedül nem vagyok képes bulizni, ha nem ismerek senkit az elég gagyi. Van akinek könnyen megy bent a haverkodás.

19/f

4/6 anonim ***** válasza:

Ha kedved van menj el, oda ahova szeretnél.

Én egyedül nem hiszem, hogy jól érezném magam.

5/6 anonim ***** válasza:

Baasszus most nekem is ugyanez a bajom...Ma akarok menni bulizni,de senki nem ér rá vagy nincs itthon..:((

Gondolkoztam rajta hogy egyedül de nemtudom...:S

2010. febr. 13. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Na ezért vagyok én is ilyen itthon ülős.mert egyedül nem vagyok képes elmenni bulizni.
2010. febr. 13. 17:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!