Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy hírességb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy hírességbe, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom, ez elég gyerekesen hangzik, de szerelmes vagyok egy hírességbe. Igen tudom, hogy ez csak plátói, de egyszerüen nem tudok mit csinálni. Egyfolytában rá gondolok, tervezgetem vele a jövőmet, mintha ismerném stb... segítsetek kérlek.

2015. febr. 17. 19:15
 301/316 anonim ***** válasza:
kedvenc számod tőlük? lehet több is, mert gondolom nem egy van :D
2015. febr. 22. 22:35
 302/316 Girgoy ***** válasza:
100%
Kit érdekel már Tim? Én is akarok kismalacot látni! :)
2015. febr. 23. 10:17
 303/316 A kérdező kommentje:

engem érdekel még Tim :D :D

amúgy nem írom le a kedvenc dalaimat tőlük, mert tényleg nagyon sok van :D

na jó egyet :D ezt a dalt így akusztikus formában bárhol bármikor megtudom hallgatni :D igaz kicsit szomorú, de attól még nagyon szép *-* ♥

https://www.youtube.com/watch?v=JTWJGmiPiXQ

2015. febr. 23. 11:01
 304/316 anonim ***** válasza:
és a kedvenc kliped tőlük? :)
2015. febr. 23. 21:03
 306/316 anonim ***** válasza:

ezek tényleg jók!

és mi az ami miatt tetszik neked? (külső/belső)

2015. febr. 23. 22:32
 307/316 A kérdező kommentje:

te soha nem alszol? :D

Belső:

Mert nagyon kedves, odaadó, férfias, de hihetetlen, hogy milyen romantikus tud lenni, vicces, barátságos, imádom, hogy ennyire harcol az állatkínzás ellen és, hogy természet védő.

Külső:

Nagyon tetszik, hogy nem az a kigyúrt állat :D nagyon tetszenek a szemei, imádom, hogy borostás, szerintem jól áll neki, szeretem a kis pici fültágítóit, nagyon cuki a mosolya, szeretem a tetkóit, szeretem ahogy öltözködik...

hát most hirtelen ezek jutottak eszembe, de amúgy egész nap tudnám mondani :D

2015. febr. 23. 22:43
 308/316 anonim ***** válasza:
100%
amúgy ti már nem is beszéltek? :D
2015. márc. 14. 15:12
 309/316 anonim válasza:
Igen,engem is érdekelne hogy beszéltek-e még. :D
2015. márc. 14. 16:33
 310/316 A kérdező kommentje:
Csak néha :)
2015. márc. 15. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!