Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy hírességbe, mit tegyek?
hát nem tudom :D nem tartom magam azért annyira szépnek meg csúnyának sem, de szerintem Tim az az ember akinek nem a külső a fontos.
Vigyázni vigyáznék szívesen rájuk, de nem hiszem, hogy mondjuk a válást követően rám bíznák a gyerekeket, de szerintem tuti nem Timnél lennének, hanem az anyjuknál, mert Tim a sok turnézás miatt nem igazán érne rá.
Ha megkérne, hogy menjek el vele akkor elmennék vele.
Hát valószínű, hogy nem úgy lenne, hogy én itt Mo-n élnék ő meg Amerikában :D Igen, mennék vele. :D
Sokaknak van ilyen csak kevesen tudnak róla. Timnek teljes heterochromiája van. Nekem pl. centrális heterokrómiám van. Kívül zöldes a szemem belül meg barnás. Sőt a zöldben van 1-2 barna pötty is. :)
"A heterokrómia egy szemmutáció, amikor is az egyik szem színe eltér a másiktól. Embernél, állatnál is előfordul heterokrómia. A heterokrómia annak az eredménye, hogy viszonylagos többlete vagy hiánya van melaninnak a szervezetben. (a pigment). Lehet öröklött, vagy okozhatja genetikai bántalom, betegség, vagy a szem sérülése."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!