Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy hírességb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy hírességbe, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom, ez elég gyerekesen hangzik, de szerelmes vagyok egy hírességbe. Igen tudom, hogy ez csak plátói, de egyszerüen nem tudok mit csinálni. Egyfolytában rá gondolok, tervezgetem vele a jövőmet, mintha ismerném stb... segítsetek kérlek.

2015. febr. 17. 19:15
 291/316 A kérdező kommentje:

hát nem tudom :D nem tartom magam azért annyira szépnek meg csúnyának sem, de szerintem Tim az az ember akinek nem a külső a fontos.

Vigyázni vigyáznék szívesen rájuk, de nem hiszem, hogy mondjuk a válást követően rám bíznák a gyerekeket, de szerintem tuti nem Timnél lennének, hanem az anyjuknál, mert Tim a sok turnézás miatt nem igazán érne rá.

Ha megkérne, hogy menjek el vele akkor elmennék vele.

Hát valószínű, hogy nem úgy lenne, hogy én itt Mo-n élnék ő meg Amerikában :D Igen, mennék vele. :D

2015. febr. 21. 20:17
 292/316 anonim ***** válasza:
és nem zavar a szeme? :D
2015. febr. 21. 20:40
 293/316 A kérdező kommentje:

viccelsz? :D gyönyörű szép szeme van :3

[link]

2015. febr. 21. 21:02
 294/316 anonim ***** válasza:
de miért ilyen a szeme? ez betegség vagy mi?
2015. febr. 21. 21:13
 295/316 A kérdező kommentje:

Sokaknak van ilyen csak kevesen tudnak róla. Timnek teljes heterochromiája van. Nekem pl. centrális heterokrómiám van. Kívül zöldes a szemem belül meg barnás. Sőt a zöldben van 1-2 barna pötty is. :)

"A heterokrómia egy szemmutáció, amikor is az egyik szem színe eltér a másiktól. Embernél, állatnál is előfordul heterokrómia. A heterokrómia annak az eredménye, hogy viszonylagos többlete vagy hiánya van melaninnak a szervezetben. (a pigment). Lehet öröklött, vagy okozhatja genetikai bántalom, betegség, vagy a szem sérülése."

2015. febr. 21. 21:31
 296/316 anonim ***** válasza:
ahhha, értem. elég érdekes :D
2015. febr. 21. 21:40
 297/316 anonim ***** válasza:
100%
Még ennyi komment. :O
2015. febr. 21. 21:47
 298/316 A kérdező kommentje:
csak pár darab :DDD
2015. febr. 21. 21:49
 299/316 anonim ***** válasza:
és mit csinálnál, ha találkoznátok és azt mondaná, hogy nagyon bejössz neki és, hogy örülne neki, ha össze jönnétek? :D
2015. febr. 22. 17:25
 300/316 A kérdező kommentje:
nem tudom :D szerintem elsőnek tuti elvörösödnék, mert nekem az nagyon megy :D aztán csak vigyorognék, mint a tejbe tök, de bele mennék, ez hülye kérdés xD
2015. febr. 22. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!