Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy hírességbe, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, ez elég gyerekesen hangzik, de szerelmes vagyok egy hírességbe. Igen tudom, hogy ez csak plátói, de egyszerüen nem tudok mit csinálni. Egyfolytában rá gondolok, tervezgetem vele a jövőmet, mintha ismerném stb... segítsetek kérlek.2015. febr. 17. 19:15
281/316 A kérdező kommentje:
jó, hát én nem eszek állatot.
2015. febr. 20. 19:40
283/316 anonim válasza:
hát te tiszta hülye vagy!!!
284/316 A kérdező kommentje:
tudod, lepörögnek rólam az ilyen fajta megjegyzések... csak nem értem, hogy miért vagyok hülye azért, mert nem eszek húst. én sem hülyézlek le, mert te eszel húst...
2015. febr. 20. 19:48
286/316 A kérdező kommentje:
jól van.
2015. febr. 20. 20:31
287/316 anonim válasza:
vége???? :O most egy hülye miatt már nem is beszélgettek????
288/316 anonim válasza:
Ha jól láttam akkor te 24 vagy Tim meg 36. Nem lenne egy kicsit idős hozzád? :D
289/316 A kérdező kommentje:
Szerintem nem sok. Anyám és apám között is 12 év van :D
2015. febr. 21. 19:36
290/316 anonim válasza:
És szerinted, ha nem lenne felesége meg gyereke sem akkor bejönnél neki? :D És, ha mondjuk ott hagyná érted a feleségét akkor vigyáznál a gyerekeire? És elmennél velük turnézni? Meg akkor egyből mennél is vele amerikába? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!