Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beteges unokatesóba beleesni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges unokatesóba beleesni?

Figyelt kérdés
Bejön az Argentín unoka tesóm aki iszonyat távoli rokon de azért rokon..nagyon beteges???
2010. febr. 11. 19:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

biztos vagyok benne hogy a családi kapcsolatok topikba akart írni, csak a az Állatok topik és a Családi kapcs. topik egymás mellett van, azt benézte véletlen.

De így most viccesen jött ki :D

2010. febr. 11. 19:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Én 7 évig éltem együtt a másodunkatesommal:D

Képzeljétek ő is ember:)

És senki nem tudta,hogy ő nekem az csak a közvetlen rokonaim azok meg elfogadták a döntésemet.Közös gyerek nem lett,de nem is akartunk.

Elvoltunk,megvoltunk vége lett.De azért beszélő viszonyba maradtunk.

2010. febr. 11. 20:00
 13/17 anonim ***** válasza:
és ez mér az állatok kategóriába írtad??? amugy nem annyira gáz..
2010. febr. 11. 20:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Egy argentin dog az unokatesód?:D

Mert ha nem nagggyon elnézted a témakört!:P

Am a véleményem az,hogy szerintem nagyon sokan szerelmesek lesznek az unokatesójukba.Én is az voltam kislány koromban DE nem szabad elfelejteni,hogy rokonok vagytok és ha komolyra is fordulna a dolog és a családalapítás is szóba jön csak a leendő gyerekeitek szívnák meg mert NAGYON NAGY A LEHETŐSÉGE,HOGY fogyatékos gyermek fog születni.

Szóval érezzétek jól magatokat együtt!Dugj@tok jókat de ennyi.Gyereket ne akarjatok!

2010. febr. 11. 20:02
 15/17 anonim ***** válasza:

Volt már vagy négyszer a kérdés.

A 2. unokatestvér már elég távoli.

Ha gyereket is akartok, előtte azért ugorjatok el egy genetikushoz.

2010. febr. 12. 04:41
 16/17 A kérdező kommentje:

uhh,véletlen volt h ebbe a kategóriába ment!

Am viccesek a komik állatos részei XD

tini vok egyáltalán nem gondolkozom gyereken,sőt járnisem tudnék vele.sajna.mivel márciusban argentínába megy vissza és csak 1szer találkoztunk,amikor a család összegyűlt,most biztidilisnek tartotok,de olyan kedves volt velem h "beleestem"...

2010. febr. 12. 21:18
 17/17 A kérdező kommentje:
a nyálas tini szerelem...gáz,de a korral jár
2010. febr. 12. 21:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!