Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellűek! Hogy tudtátok elfogadni magatokat?
Amit belinkeltel kep, azon igenis szep a lany melle..es kerek mindenkit akadjunk le a temarol ma ez mar legalabb az 50. ilyen kerdes!
Vannak akiknek nem tetszik a kicsi vannak akiknek igen..es ez nem fugg attol h valaki meleg e vagy szuz, egyszeruen az ilyen lanyok is tetszenek sok fiunak..
Nekem B-s mellem van, szóval nem valami nagy.
Eleinte utáltam, mert kicsi, de aztán rájöttem, hogy leszarom.
A tenyérbe bele illik, szépek, formásak, lógni nem nagyon fognak.
Néha rám jön, hogy kicsik, meg ilyesmi, de akkor meg ott van a párom, aki imádja őket. :D
Kedves Kérdező, a sok gonosz, ostoba, gúnyolódó v. egyszerűen csak bohóckodó válaszadókra soha ne figyelj.
Fogadd el nyugodtan olyannak magad amilyen vagy, a leendő társad, párod, gyermeke/i/d édesapja is el fog majd fogadni.
Attól nem leszel se jobb feleség, se jobb édesanya, hogy nagy keblek nőttek a mellkasodra.
Légy nyugodt, 1 kisebb kebel is képes ellátni a funkcióját, azaz a gyermeked táplálását.
Számomra is qrvára unalmas ezeket a kérdéseket látni egész nap.
Üdv: egy kis mellű lány
Egy plasztikai sebész nem oldja meg a problémád. A te problémád a buksidban van. Tartok tőle, hogy az ilyen nő utána talál mást, amit nem tart tökéletesnek magán, és akkor majd azon kezd aggódni. Valahogy így születhetnek azok a torzzá operált, visszataszító szörnyek is.
Szerintem több férfi szereti a kis melleket, mint a szilikont. Véleményem szerint a plasztikai műtét csak olyan esetben indokolt, mikor valakinek komoly esztétikai problémája van. A múltkor írta egy lány, hogy neki az üres bőr lóg a melle a helyén, na őt teljesen meg tudom érteni. De a méret miatt kés alá feküdni óriási butaság szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!