Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kis mellűek! Hogy tudtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis mellűek! Hogy tudtátok elfogadni magatokat?

Figyelt kérdés
Nem megy. Hiába lehetnék elégedett minden mással. Ez az egy dolog zavar. Okés, hogy kerek és pont tenyérbe való. De nekem a nagy mellek tetszenek, amiket tényleg melleknek lehet nevezni. Mire jó a kicsi, mikor egy kis tizenéves lánynak nagyobb van? Azt mondják ha szerelem van, akkor ez nem számít. De mégis. És az oldalon lévő kismellűeket szapulók válaszai sem javítanak a helyzeten. Mindig elfog a sírás amikor ez a téma csak eszembe jut. Strandra sem merek járni.
2015. jan. 24. 17:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ez nem kicsi? Sima fürdőruha felsőben már tökre olyan mintha abszolút semmi mell nem lenne.
2015. jan. 24. 17:36
 12/21 anonim ***** válasza:
Számodra lehet kicsi, de számomra/ és szerintem még elég sok férfi számára/ megfelelő.
2015. jan. 24. 17:39
 13/21 anonim ***** válasza:

Amit belinkeltel kep, azon igenis szep a lany melle..es kerek mindenkit akadjunk le a temarol ma ez mar legalabb az 50. ilyen kerdes!

Vannak akiknek nem tetszik a kicsi vannak akiknek igen..es ez nem fugg attol h valaki meleg e vagy szuz, egyszeruen az ilyen lanyok is tetszenek sok fiunak..

14/21 anonim ***** válasza:
100%
GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECIRE UNALMAS MÁR EGÉSZ NAP A KIS MELLŰ KÉRDÉSEKET OLVASNI!
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem B-s mellem van, szóval nem valami nagy.

Eleinte utáltam, mert kicsi, de aztán rájöttem, hogy leszarom.

A tenyérbe bele illik, szépek, formásak, lógni nem nagyon fognak.

Néha rám jön, hogy kicsik, meg ilyesmi, de akkor meg ott van a párom, aki imádja őket. :D

2015. jan. 24. 17:40
 16/21 A kérdező kommentje:
14-es elhiszem, főleg, hogy a nagyokra buksz te. De tudod, nem kell rákattintanod erre a kérdésre, mert nagyon nem vagy érintett ebben a témában.
2015. jan. 24. 17:41
 17/21 A kérdező kommentje:
Ha tehetném akkor nem írnék ki ilyen kérdést, hanem a plasztikai sebész már megoldotta volna a gondomat.
2015. jan. 24. 17:49
 18/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, a sok gonosz, ostoba, gúnyolódó v. egyszerűen csak bohóckodó válaszadókra soha ne figyelj.

Fogadd el nyugodtan olyannak magad amilyen vagy, a leendő társad, párod, gyermeke/i/d édesapja is el fog majd fogadni.

Attól nem leszel se jobb feleség, se jobb édesanya, hogy nagy keblek nőttek a mellkasodra.

Légy nyugodt, 1 kisebb kebel is képes ellátni a funkcióját, azaz a gyermeked táplálását.

2015. jan. 24. 17:50
 19/21 anonim ***** válasza:

Számomra is qrvára unalmas ezeket a kérdéseket látni egész nap.

Üdv: egy kis mellű lány

2015. jan. 24. 21:53
 20/21 anonim ***** válasza:

Egy plasztikai sebész nem oldja meg a problémád. A te problémád a buksidban van. Tartok tőle, hogy az ilyen nő utána talál mást, amit nem tart tökéletesnek magán, és akkor majd azon kezd aggódni. Valahogy így születhetnek azok a torzzá operált, visszataszító szörnyek is.

Szerintem több férfi szereti a kis melleket, mint a szilikont. Véleményem szerint a plasztikai műtét csak olyan esetben indokolt, mikor valakinek komoly esztétikai problémája van. A múltkor írta egy lány, hogy neki az üres bőr lóg a melle a helyén, na őt teljesen meg tudom érteni. De a méret miatt kés alá feküdni óriási butaság szerintem.

2015. jan. 24. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!