Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon régimódi és konzervatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon régimódi és konzervatív az a felfogásom, hogy egy kapcsolatban a fiú/férfi legyen a kezdeményező fél?

Figyelt kérdés

Nyilván kölcsönös a szeretet és a törődés, de a férfi legyen az, aki többször keresi a lányt, tehát aki irányítja valamilyen szinten a kapcsolatot. Kicsit félreérthető, nem arra gondoltam, hogy a lány az alárendeltje legyen, hanem csak a fiú legyen az, aki többször(!) kezdeményezi a randikat, közös programokat, az első csókot stb.

Szerintem sok fiúnak amúgy ez nem jön be, mert úgy vettem észre, hogy a lányok egyre inkább kezdik a kapcsolatban átvenni a fiúk szerepét és teljesen el vannak kényelmesedve a férfiak. Kivételek mindig vannak!!!

Mit gondoltok erről? Konzervatív? Taszító? Szimpatikus?

L

2015. jan. 18. 18:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
54%

Ha téged idegesít hogy a másiknak éppen nincs ötlete,miért várod el a férfiaktól hogy ezt folyton tolerálják tőled?

Mi se szeretjük ha valakit dróton kell rángatni.

2015. jan. 18. 19:20
 22/23 anonim ***** válasza:
Istenem...mennyi magyarázó töketlenek gyülekezete,a nőknek nem igényük a kapcsolatosdi tiszelt puha p..k el vannak nélkületek is pláne ilyen felfogással...nektek van ránk szükségetek...szerintem ha egy nő szerelmes,szeret mindent megtesz a másikért...ezt fordítva nem tapasztalom..az ego és a felelőségvállalás vagy a szeretet kifejezése nem a ti asztalotok..akkor már lépjünk...a gyerek nyűg mint öröm..ha lemondani kell valamiről szintén felejtős..ez minden csak nem akarás..ami megöli a kapcsolatokat..és ezzel kezdeményezitek.."úgyis a nő dönt" jah ha tetszik maradok,ha nem lépek minek nekem izzadni,akarni...ezért tart itt a társadalom is..higyétek el ha egy nőt igazán szeretnek mindent megtesz hogy megtarsa és a kedvébe járjon a szerelmének...és még így is ő érzi magát lekötelezve hogy viszonozhatja...
2015. jan. 18. 21:01
 23/23 anonim ***** válasza:
Az első lépés még rendben van, de ne az egyik fél tegye az összeset.
2015. jan. 19. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!