Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon régimódi és konzervatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon régimódi és konzervatív az a felfogásom, hogy egy kapcsolatban a fiú/férfi legyen a kezdeményező fél?

Figyelt kérdés

Nyilván kölcsönös a szeretet és a törődés, de a férfi legyen az, aki többször keresi a lányt, tehát aki irányítja valamilyen szinten a kapcsolatot. Kicsit félreérthető, nem arra gondoltam, hogy a lány az alárendeltje legyen, hanem csak a fiú legyen az, aki többször(!) kezdeményezi a randikat, közös programokat, az első csókot stb.

Szerintem sok fiúnak amúgy ez nem jön be, mert úgy vettem észre, hogy a lányok egyre inkább kezdik a kapcsolatban átvenni a fiúk szerepét és teljesen el vannak kényelmesedve a férfiak. Kivételek mindig vannak!!!

Mit gondoltok erről? Konzervatív? Taszító? Szimpatikus?

L

2015. jan. 18. 18:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
59%

sztem elég begyepesedett a gondolkodásod kérdező. nem tudom miért gondolod, h mert nő vagy, akkor téged ez mentesít a kezdeményezés joga alól. ugyanolyan ember vagy, mint egy férfi, csak pi-ád van. :p simán rakd csak szépen bele te is a kezdeményezésbe a részed. és ne olyan papucsokkal ismerkedj akiket ha kiteszed, hadd hűljön ott maradnak.

én elvárom, hogy a lány ugyanannyit keressen engem. amint érzem, hogy ez elbillen, és zömében csak én találok ki minden progit, szakítok.

2015. jan. 18. 19:00
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor is h ellentétesek az én véleményemmel :)
2015. jan. 18. 19:01
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyiról van itt szó, hogy nem vagyunk egyformák. Férfiak között is van olyan, aki nem szeret kezdeményezni és jobban örülne, ha a nő tenné és nőben is van ilyen.
2015. jan. 18. 19:03
 14/23 A kérdező kommentje:
én is kezdeményező típus vagyok alapvetően.. de az idegesít, hogyha épp nincs semmi ötletem és a másik félt kérdezem meg, hogy neki van-e, akkor "nem tudom" a válasz... ilyenkor is nekem kell mindig valamit kitalálni, pl duna parti séta, kávézó. ha én ki tudok találni valamit, a férfiak miért vannak rám hagyatkozva?
2015. jan. 18. 19:06
 15/23 anonim ***** válasza:
Egyik fél se érezze magát zaklatónak, és mindkét fél vegye a lapot, ha érdektelenséget lát a másik oldalról.
 16/23 anonim ***** válasza:
80%
Talán mert tényleg nincs ötlete?
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

Igen.

Nem logikus.

Az kedvezményezzen akinek kedve van bármihez.

2015. jan. 18. 19:07
 18/23 A kérdező kommentje:
ott a pont. :D
2015. jan. 18. 19:08
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem szimpatikus lenne.De sokan tényleg ilyen kis "beszariak",gondolom ez azért van mert sok lány átverte őket.
2015. jan. 18. 19:09
 20/23 anonim ***** válasza:
68%
A fiúk sokszor hiszik, hogy ők választanak de ez nem igaz. :D Ha én kiszúrok valakit elérem hogy odajöjjön vagy elhívjon... Szóval bizonyos szempontból én kezdeményezek. Amúgy én értem mit mond a kérdező, valamilyen szinten egyetértek vele, de szerintem úgy a jó ha mindkét fél ugyanannyit tesz bele a kapcsolatba. Örülök hogy a mostani kapcsolatomban a barátom igyekszik programokat szervezni és mindig meglep valamivel. :)
2015. jan. 18. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!