Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon régimódi és konzervatív az a felfogásom, hogy egy kapcsolatban a fiú/férfi legyen a kezdeményező fél?
Nyilván kölcsönös a szeretet és a törődés, de a férfi legyen az, aki többször keresi a lányt, tehát aki irányítja valamilyen szinten a kapcsolatot. Kicsit félreérthető, nem arra gondoltam, hogy a lány az alárendeltje legyen, hanem csak a fiú legyen az, aki többször(!) kezdeményezi a randikat, közös programokat, az első csókot stb.
Szerintem sok fiúnak amúgy ez nem jön be, mert úgy vettem észre, hogy a lányok egyre inkább kezdik a kapcsolatban átvenni a fiúk szerepét és teljesen el vannak kényelmesedve a férfiak. Kivételek mindig vannak!!!
Mit gondoltok erről? Konzervatív? Taszító? Szimpatikus?
L
sztem elég begyepesedett a gondolkodásod kérdező. nem tudom miért gondolod, h mert nő vagy, akkor téged ez mentesít a kezdeményezés joga alól. ugyanolyan ember vagy, mint egy férfi, csak pi-ád van. :p simán rakd csak szépen bele te is a kezdeményezésbe a részed. és ne olyan papucsokkal ismerkedj akiket ha kiteszed, hadd hűljön ott maradnak.
én elvárom, hogy a lány ugyanannyit keressen engem. amint érzem, hogy ez elbillen, és zömében csak én találok ki minden progit, szakítok.
Igen.
Nem logikus.
Az kedvezményezzen akinek kedve van bármihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!