Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon régimódi és konzervatív az a felfogásom, hogy egy kapcsolatban a fiú/férfi legyen a kezdeményező fél?
Nyilván kölcsönös a szeretet és a törődés, de a férfi legyen az, aki többször keresi a lányt, tehát aki irányítja valamilyen szinten a kapcsolatot. Kicsit félreérthető, nem arra gondoltam, hogy a lány az alárendeltje legyen, hanem csak a fiú legyen az, aki többször(!) kezdeményezi a randikat, közös programokat, az első csókot stb.
Szerintem sok fiúnak amúgy ez nem jön be, mert úgy vettem észre, hogy a lányok egyre inkább kezdik a kapcsolatban átvenni a fiúk szerepét és teljesen el vannak kényelmesedve a férfiak. Kivételek mindig vannak!!!
Mit gondoltok erről? Konzervatív? Taszító? Szimpatikus?
L
Tehát a férfi csináljon mindent és örüljön hogy a lány néha lefekszik vele és kap 1-2 puszit.
Kösz,nem.
"de a férfi legyen az, aki többször keresi a lányt"
Hibás.
"aki többször(!) kezdeményezi a randikat, közös programokat"
Hibás.
"Szerintem sok fiúnak amúgy ez nem jön be,"
Stimmel.
Elég lelombozó, ha a lány sose tesz érte, hogy legyen valami és nem is kezdeményez.
Jó, köszi a kommenteket :)
Akkor ezzel egyedül maradtam.
De kicsit kisarkítottátok szerintem, vagy én fogalmaztam rosszul. Én azt untam meg, hogy kb. minden kapcsolatban, randizgatásnál én voltam a kezdeményező, ők meg csak "oké", "az úgy jó", és jól esett volna, ha kicsit többet ők is beleraknak.
Pont ezt írtad le csak fordított szempontból.
Akkor lenne ideális ha egyformán mindkét fél kezdeményezne ezt azt.
Hogy itt milyen emberek vannak.
Az hogy valaki szereti, ha a férfi kezdeményez nem azt jelenti, hogy a férfi fizessen és a férfi találjon ki mindent.
Egyébként én is szeretem, ha a férfi kezdeményez ismerkedéskor. Amikor én kezdeményeztem, akkor konkrétan ribinek néztek. Úgyhogy inkább hanyagolom a kezdeményezést.
Viszont ha már randiztunk, akkor nyilván én is keres utána, én is találok ki programokat, nem várom el, hogy csak a férfi törje magát.
De a kezdés legyen a férfi kezében.
Ne aggódj, én is ilyen vagyok és megtaláltam a páromat. Vannak még ilyen férfiak, akikről írsz. Akik kezdeményezők, de nem akarnak uralkodni a másikon.
Egyébként ez nemtől független. Vannak akik jobban szeretnek kezdeményezni és vannak, akik kevésbé.
Ez olyan mintha szabályok lennének.
De szabályok nincsenek!
Főleg nem akkor amikor már ismeritek egymást. Amikor már ismeritek a másikat találkoztatok is, onnantól kezdve meg pláne nem kell, hogy a férfi lépjen elsőre, a nőtől is elvárt mindez mert ugyanakkro túl egyoldalúnak is tűnhet-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!