Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Neki van igaza,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buford Tannen kérdése:

Mit tegyek? Neki van igaza, tényleg én vagyok a gyöpesagyú konzervatív alak? 18/f

Figyelt kérdés
Szóval a barátnőmnek van 1 fiu haverja akit régebb óta ismer mint engem az tény, de mégis velem van féléve. Nekem egyre jobban kezd nem tetszeni a viszonyuk szerintem túlságosan jóba vannak , és most ma harmadjára alszik nála 2 hónap alatt.. és az előző csak 2 hete volt. Ez így csak nekem csipi a szememet ?? Tényleg én vagyok a féltékeny barom akinek a gondolkodása 100évvel ezelőtt állta volna meg a helyét ? Szerinte lehet mértéket tartani és még neki áll feljebb h nem bizok benne...
2014. jún. 16. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én pasim is aludt már lányhavernál, nálam is aludt már fiúhaver. Mivel mi járunk együtt, ezért nem történt semmi. Ha meg ennyire nem bízol benne, akkor minek jártok? Nem gondolod, h akkor vele járna, ha ő kellene neki?
2014. jún. 16. 18:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de most is nem ám h megtervezo,vagy megbeszélnénk csak bejelentette h 2 óra múlva lelép..
2014. jún. 16. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó hát nem kell mindent bejelenteni.. mondd meg neki h szeretnéd, ha máskor előre szólna h ne a közös programokat kelljen lerövidíteni.
2014. jún. 16. 18:55
 4/6 A kérdező kommentje:
+az a majom bele van zúgva és ezt tudja is.. ennek ellenére is kellene ott kísérteni a sorsot ? Amikor kérdeztem hogy mi a program ,arra nem sikerült válaszolnia,csak annyit h elmennek ide-oda ...
2014. jún. 16. 19:00
 5/6 A kérdező kommentje:
fuh na csak sötétedjen be majd lesz egy váratlan vendégük
2014. jún. 16. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Most honnan veszed, hogy szerelmes belé? Hiába akarod azt hinni, nem minden fiú-lány viszony szól a szerelemről.

Ne legyen "váratlan vendégük", hacsak nem akarsz magadból totál hülyét csinálni... ha én megtudnám h követett a pasim, azonnyomban dobnám. Nehogy te is így járj.

2014. jún. 16. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!