Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az emberek hány százalékának van jó, rossz, illetve átlagos alakja bikiniben/fürdőgatyában?
ez mind annyira relatív...
de az én szememmel nézve, a fővárosban pl.: a fiatal férfiak (18-25) túlnyomó többségének jó,illetve átlagos alakja van fürdőnadrágban. A fiatal nőknél ez az arány kisebb, igazán jó alakja keveseknek van, egy tág réteg (saccra 40%) az átlagos, és megint egy szűkebb réteg a rossz.
férfiakról nem nyilatkozom, mert nem érdekelnek.
Nőknek kb 5%-a talán jó. De lehet sokat mondok..
Strandon szoktam lenni, ott kb van 50-100 ember abból vannak nők és abból 2-3 van amit úgy megnézek.
4-es rövidebben megfogalmazta amit akartam mondani.
Gondolom a férfiak is, de a nők biztosan.
Ruhában rengeteg csaj van akit megnézek de ugye ha vékony még a póló is takarja és jól néz ki.
És ezek 99%-ban csak nem gusztusos ha lejön a póló.
De ez működik fordítva is. Valakinél soványít és megint nem az aminek látszik.
Úgy kell ezt felfogni mint egy szép lányt, mint mikor odajön örülsz, és kinyitja a száját és csak szuvas fogai vannak.
Mint írták a lányok rengeteg trükkel elérhetik hogy ruhában sokkal jobban nézzenek ki.
Csak aztán lekerül és előkerül a kis narancsbőr,a mellek se olyan kerekek,a comb kicsit löttyedt,stb.
Olyan ruha viszont nincs a fiúknak ami deltás alakot,izmos kart és mellkast csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!