Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Küldött már valakit padlóra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küldött már valakit padlóra innen valaki?

Figyelt kérdés
felhasználóra gondolok

2014. dec. 16. 21:18
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
29: Tudta az itteni nevem, fb-m, telószámom, szóval ha akart volna, el tudott volna érni
2014. dec. 16. 22:11
 32/44 anonim ***** válasza:
Ja és annyit mondott, hogy most gyorsan haza kell mennie, mert hívták szülei, hogy most azonnal menjen haza (ezt a kamu telefonálást amúgy előttem megcsinálta) Aztán kérdeztem mikor találkozhatunk legközelebb. Azt mondta nem lesz legközelebb, majd felszállt a buszra. Akkor láttam és beszéltem vele utoljára.
2014. dec. 16. 22:16
 33/44 anonim ***** válasza:
#32: Na ez a görénység... Akkor minek hülyített téged? Nagyon sok a gerinctelen ember, sajnos, képtelenek eléd állni, hogy bocs, de mégse, inkább hazudoznak, lelépnek.
2014. dec. 16. 22:18
 34/44 anonim ***** válasza:
#32 ez nagyon-nagyon gáz...
2014. dec. 16. 22:20
 35/44 anonim ***** válasza:
Igen, elég rosszul esett és nem egy ilyen lány van sajnos, de túltettem magam rajta az idő múlásával
2014. dec. 16. 22:31
 36/44 anonim ***** válasza:
Kemény. Ezért nem szabad hónapokig húzni az ilyet.
2014. dec. 16. 22:31
 37/44 anonim ***** válasza:
#36: Ha gyorsabb vagy, az se jó, mert akkor meg rád fogják, hogy csak d.gni akarsz, vagy nem bíznak meg benned. Volt olyan csaj, akivel csak pár napig leveleztünk, ő adta meg a fb-ját, hogy jelöljem meg, megjelöltem, írtam is neki pár sort, erre visszautasította a megjelölést, és nem is válaszolt. Olyan is volt, akit viszonylag hamar elhívtam egy találkozóra, először nem akarta, utána azt mondta, hogy még beszélgessünk, és lehet róla szó, aztán meg már nem is akart velem beszélni. Tényleg nem tudod, hogy mikor mi lenne a jó.
2014. dec. 16. 22:54
 38/44 anonim ***** válasza:

37: Megfejtem neked ezt a két esetet: az első olyat látott az adatlapodon, ami nem tetszett neki (ha túl korai volt neki a FB, miért ő ajánlotta fel?), a második meg ugyanolyan kamus, mint aki 8 hónapig hülyít.

Egy nyilvános helyen, fényes nappal történő mondjuk kávézáshoz nem tudom, milyen bizalom kell, vagy ki az a hülye, aki visszakozik, mert biztos csak megdugni akar. Aki meg ilyen, azt legalább hamar kiszórtad.

2014. dec. 16. 23:13
 39/44 anonim ***** válasza:
#38: Tudom, rájöttem, hogy biztosan másmilyen pasira számított a csaj, nem voltam elég jó neki, én ezt megértem, csak gerinctelenség és pofátlanság, hogy még annyit sem volt képes írni, hogy bocs, de nem jössz be nekem. És még mi vagyunk érzéketlen tahók... A 2. csaj is furcsa volt, érdekes módon több emberről is éreztem, akikkel levelezgettünk, hogy nem bíznak bennem, pedig volt, hogy én küldtem előre képet, fb-linket, érdeklődtem felőlük, hónapokig szinte mindent megtettem, hogy éreztessem velük, hogy értékesnek találom őket, de semmi. A többség meg pl. pár levél után szimplán eltűnik. Én ezt nem tudom felfogni, viszont nagyon rosszul esik. Másrészt meg én úgy vagyok ezzel, hogy egy találkozás senkit nem kötelez semmire, és még senki nem halt bele abba, hogy egy nem vadidegennel találkozott nyilvános helyen. De sajnos a többség ilyen, nekem nincs szerencsém velük, vagy hárítanak, vagy lelépnek.
2014. dec. 16. 23:21
 40/44 anonim ***** válasza:
"gerinctelenség és pofátlanság, hogy még annyit sem volt képes írni, hogy bocs, de nem jössz be nekem" - sajnos rengeteg ilyen van...
2014. dec. 16. 23:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!