Van itt valaki, aki kiolvasta az éhezők viadalát? Csak engem küldött padlóra a vége?
Figyelt kérdés
Teljesen sokkolt, nem tudom másként megfogalmazni. Azt hiszem film vásznon sem láttam még annyi borzalmat, mint ami a szemem előtt lepergett, miközben olvastam. És itt most nem arra gondolok, hogy véres. Az csak egy dolog a sok közül.2014. jún. 26. 19:32
1/3 anonim válasza:
A könyv elég naturálisan szól a hatalomról. Nekem a legborzalmasabbak azok a rèszek voltak, ahol érezhető volt, hogy kicsit "finomítottak" a jeleneten, hogy kicsit politikailag korrektebb legyen
2/3 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy nem az a tipikus hepiendes megkönnyebbülés a vége, és nem is próbálták elhitetni velünk, hogy minden rendben lesz a főhőseinkkel? Na igen, elég nagy hiányérzet maradt bennem is, és újra meg újra át kellett lapoznom az utolsó pár oldalt, hogy komolyan vegyen a befejezést. Kb. mint amikor Darren Shan vámpírkönyveiben Larten meghal, de aztán kiderül, hogy mégsem halt meg, és aztán rájövünk, hogy mégiscsak meghalt. Nem tudok az érzéssel mit kezdeni, direkt összezavarnak.
3/3 anonim válasza:
Mi a vége?
Meghal a tetrisz bige? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!