Kétségbeesetten tettem fel egy kérdést, de lehurrogó, nem segítő válaszokat kaptam. Akkor nagyon padlóra küldött, de most megfogadtam, hogy minden ilyen kérdésre megnyugtató választ fogok adni?
hogy ne élljék át azt, amit én átéltem anno, az itt kapott válaszok miatt. (volt köztük jó is persze)
pedig csak egy igen egyszerű, babás kérdést tettem fel.
egyesek miért nem tudnak toleránsabbak, empatikusabbak lenni a kérdésfeltevővel szemben?
ha van egy ilyen kérdés, és ha rossz is a válasz, empatikusan fogom a kérdezőnek tudtára adni, nem pedig kioktató, lekezelő módon
Szia,
én is igyekszem mindig kedvesen és egyuttérzoen válaszolni de boven kapok negatívat is sajnos.én sem változtatok mert tudom hogy milyen nehéz egyes esetekben.
Jó, de most mi mit kezdjük ezzel a kérdéseddel?
Kifejtenéd bővebben, mi a felháborodásod oka?
a környezetemben van egy anyuka, csoaszép, három gyereke van, és helyes a féjre, aki időnknét sajnos külföldön van két napra. Nekem csak egy gyermekem van, de nagyon nagy példa nekem, nagyon jól neveli a gyerekeit, érzéser, és azok egészégesek, és udvariasak.
kérdeztem tőle az oldallal kapcsoltban, és nem is hallott erről. Ez az oldal nélkül lehet jobban lehetne gyereket nevelni, ha nem a sértegető válasz, rossz válasz, eltérő tanácsok miatt idegeskednénk
bocsánat, nem írtam nagyon helyesen, mert épp egy kutyi van az ölemben és néha elcsúszik a kezem
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!