Szerintetek egy 1 éves gyereknek jó még az altatást segítő készülék?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm.2011. jan. 29. 09:30
1/5 anonim válasza:
Mire gondolsz? link
Ha arra ami az anyaméh hangjait utánozza, felejtsd el. Születéstől kell használni, amig a babát nem zavarja. Az én babám kb 2 hós koráig szerette. Utána sírt ha bekapcsoltuk neki.
A fiam az első perctől utálta, ordított tőle.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem jók ezek a cuccok. Mi van, ha pl. elromlik egyik este? Akkor marad az ordítás?
enélkül is el tud aludni egy egyéves szépen, ordítás nélkül.
4/5 anonim válasza:
Ha azért szeretnél venni, hogy mondjuk majd emiatt leszokik arról, hogy cicin aludjon el vagy ne kelljen ringatni stb., akkor sajnos kár érte pénzt kidobni, mert ez kevés ahhoz, hogy ilyeneket pótoljon :(.
5/5 anonim válasza:
Szia, első vagyok.
Erről az altatós maciról beszéltem. Egy éves korba már nem jó semmire se, max a mackó, ha kiszereled a hasából a készüléket. A lányom ezt viszont szereti, ezzel alszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!