Homedics altatást segítő készülék. Véleményetek?
Hátha jó..van valakinek?
4 hós múlt a babám, és gondjaink vannak a napközbeni alvással..
Még nem is hallottam ilyenről. Kisfiamnak volt egy fisher price projektoros zenélő körforgója, ami ilyen nyugtatós, esőerdős zenét is játszott. Konkrétan idegesítette. :(((
Viszont az egyik felhúzhatós játékának a zenéjére mindig megnyugodott, így abból csináltunk neki 10 perces CD-t, amit a szobájában beraktam neki a napközbeni alváshoz. Még nem ment le a fele, már aludt. :))) Innen letölthető, ha érdekel: [link]
Én még eddig nem hallottam róla,de holnap megyünk és veszünk :-)
...szintén 4 hós nem alvós :-)
Én a vízcsapot szoktam megnyitni,ha nagyon sír,attól mindig megnyugszik....de nem folyathatom egész nap :-)
Igen, és imádjuk, Este nem használjuk, azért ne csak ezzel tudjon aludni. De a napközbeni alvásoknál jó, mert "kiszűri" a többi zajt. Ezt úgy hívják,hogy "fehér zaj". Bármi, ami monotonon szól...a Ranschburg Jenő pszichológus is ajánlja:)
Én csak dicsérni tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!