Párásító készülék babának? SoS
Sziasztok
most jöttünk a dokitól, kezdetleges krupp...
éjjelre egyenlőre textilpelusok a radiátorra, többet nem tudok tenni.
Holnap első dolgom lesz venni
Hol mennyi milyet?
Mit kell figyelni?Milyen márka?
Tefal babyvel szemezek, újonnan mennyi az?
Minden érdekel a párásítókkal kapcsolatban
segítsetek lágyci.
10-15ezret tudok rászánni
látom 16 körül van
az a hauser macis jó?olvastam, többeknek hamar bekrepált
Mi is most vettünk és bevált! Ma éjszakára ne textilpelust tegyél a radiátorra, hanem egy tál vizet, az jobban párolog.
Nekünk Imetec párásítónk van, ez a legegyszerűbb de a célnak megfelel én vaterán vettem.
A lényeg, hogy ne meleg hanem HIDEGPÁRÁSÍTÓT vegyél, ez nem tartja életben a bacikat. Állíthatósat vegyél, ennyiért már kapsz, ami bizonyos páratartalom felett kikapcsol illetve te tudod szabályozni, hogy mennyire fújja. Abban nem tudok segíteni, hogy hol vegyél, de szerintem műszaki boltban is kaphatsz, vagy nagy bababoltokban.
sencor 5-6 ezer, elég olcsó bár nem állítható semmi
csak kikapcsol ha kifogy a víz :(
Pont most vettük a belinkelt Sencort. Nincs viszonyítási alapom, ez az első párásítónk, de jó szerintem. A hatása már most érezhető.
Egyetlen dolog talán, hogy kicsi a víztartálya. Bár kb. 10 órát kibír így is.
Ja, és itt olcsóbb:
Szia!
Nekünk is olyan van, mint az előző válaszolónak, kb, 3 hete vettük, mert nagyon beteg volt a kicsim, és a párásítást ajánlották. Nagyon jó, és meg vagyok vele elégedve, csak vigyázz, hogy a kifújó részt ne forgasd el, mert akkor leáll.
Mi Salvus vízet raktunk még bele felesbe, iszonyat köd lett, de jól aludt a drágám, és ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!