Kinek milyen párásító;párologtató készülék vált be otthon a hálószobában ahol kisgyermek is van?
Figyelt kérdés
Nagyon száraz a levegő a szobánkban (konvektoros fűtés)ahol a fűtőtestre akasztott párologtató edény szinte semmit sem segít. Találtam a neten párásító készülékeket,csak azt nem tudom melyik lehet az,ami talán megérné az árát. Max. 15000 ft-ig. Pozitív tapasztalatokat várnék készülékekről és azoknak konkrét típusairól.2010. nov. 23. 22:44
1/2 anonim válasza:
A felakasztható kis kerámiaedény tényleg nem ér sokat, nálunk 4 db van a gyerekszoba radiátorán, hogy legyen valami értelme :). De ha nagyobb edényben (pl. kerámiatál) teszel vizet a fűtőtestre, annak már érezhető a hatása. Én szoktam vizes törölközőt is teregetni a szobákba. Van egy hideg párásítónk is, de azzal azt tapasztaltam, hogy hirtelen olyan mennyiségű párát bocsát ki, hogy kicsapódik, folyik az ablakokon, nekünk nem vált be a tartós használata. De ha kora reggel vagy esti órákban is szellőztetsz, rengeteg "természetes" párát jutatsz be a lakásba.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos a nagyobb edény szóba sem jöhet a konvektorra,mert a 15hónapos kisfiunk mindent leszed,magára borít amit jelenleg elér. A vizes törölközőt még nem hallottam eddig.
2010. nov. 24. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!