Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy hogy a magány érzése padlóra küldött benneteket, de mindig sikerült felkelnetek és újra neki állni megpróbálni becsajozni?
Ez valahogy egy végtelen ciklusnak tűnik számomra. Akármennyiszer padlóra kerültem a magány miatt, annyiszor keltem fel, de valahogy nem nagyon akar rám mosolyogni a szerencse.
22/F
Végtelen ciklus:D Egy elég biztos jel arra, hogy kivel állunk szemben. C++?
Egyébként meg túl sok mindent nem lehet erre válaszolni, ha vki ideírja, hogy volt, az min változtat? Nálam a magány érzése csak az kapcsolat véget érését követő első pár hétben van jelen, utána vissza szokok az eredeti életformámba, megy minden tovább, amíg nem jön megint egy lány...:D
17/f
Tulajdonság vegyítés? Ez sem kifejezetten tetszik, legalábbis így direktbe, bár tény, hogy gyerekkorunk óta így (is) alkalmazkodunk a környezetünkhöz. Ha tulajdonság alatt olyat értesz, hogy pl közvetlenebbül beszélsz a lányokkal és hasonlók, akkor viszont egyetértek. Elsőre nyilván elenyésző számú ember találja meg azt, akivel végül együtt marad, míg el nem patkol, ennek egyszerű, matematikai okai vannak:D
A programozónak titulálás alapja a "végtelen ciklus" kifejezés használata miatt volt. Ez egy programozásbeli "hibának" a neve, Egyszerűen: Ha a feltételes elágazásnál olyan feltételt adsz meg, ami mindenképpen teljesül:DD Nem tudtam idáig, hogy nem IT-s emberek is használják ezt a kifejezést a mindennapokban.
Egyébként nyilvánvalóan a ciklikusságot ebben a témában nem lehet feloldani, amíg végleg el nem köteleződik az illető, de az meg csak a végén derül ki, hogy végleg volt:D Úgyhogy, aki padlóra szokott kerülni a magány miatt, azok mind így érezhetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!