Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldött már valakit padlóra innen valaki?
Figyelt kérdés
felhasználóra gondolok2014. dec. 16. 21:18
11/44 anonim válasza:
Mármint milyen értelemben? Találkoztam már olyan hülyével akitől a falat kapartam, az számít? :D
12/44 anonim válasza:
Erős túlzás, hogy padlóra, de azért bánom, hogy megszakadt vele a kapcsolat.
13/44 anonim válasza:
14/44 anonim válasza:
11: Ezzel én is így vagyok. :D
15/44 A kérdező kommentje:
lényegében inkább arra gondolok, hogy elkezdődött a beszélgetés, abból több lett, erős vonzalommá alakult, de a találkozásra már nem jutott sor. inkább csak ilyen internetes szeretetcsomag volt ez, egy percig se hihettük azt, hogy ebből több lesz. de mégis az a hülye remény mindig ott volt, lehet csak illúzió volt az egész és jól esett pár percig azt hinni, hogy számítok valakinek, mert lány létemre nem sok fiút érdeklek. bocsi, ez most kijött.
lehet, hogy hülyeség, de szerettem őt.:(
2014. dec. 16. 21:26
16/44 anonim válasza:
A fiúk is szokták ezt érezni:
"csak illúzió volt az egész és jól esett pár percig azt hinni, hogy számítok valakinek"
17/44 A kérdező kommentje:
remélem azért boldog lesz.:))
2014. dec. 16. 21:32
19/44 A kérdező kommentje:
nem tudom, de ugyanakkor utálom is
2014. dec. 16. 21:36
20/44 anonim válasza:
Én rengeteget leveleztem itt lányokkal, és kifejezetten az értelmesebbek, normálisabbak társaságát kerestem, esélyt adtam volna rengeteg olyannak is, aki problémákkal küzdött, nyafogott, hogy soha nem volt senkije, vagy rá se néznek, de tényleg volt mindenféle. Levelezgettünk, de rendszerint csak a részemről alakult ki valami, kb. 2 lánnyal volt félig-meddig baráti találkozó, a többiek mind vagy hárítottak, vagy egyik napról a másikra szó nélkül eltűntek, bármiféle indok vagy magyarázat nélkül. És még ránk mondják, hogy a pasik milyenek... Nem nekem szokásom szó nélkül eltűnni vagy felszínesen ítélkezni, mert akkor gyakorlatilag senkinek sem adhattam volna esélyt még beszélgetésre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!