Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Padlóra küldött, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nos a helyzetem úgy néz ki, hogy volt egy lány akivel kavargattam egy házibuliban (jól ismertük már egymást). Folytattuk a buli után is, találkozgattunk és jól elvoltunk. Az egyik este megkérdezte, hogy akkor most járunk-e. Tudni kell, hogy sosem volt még barátnőm és kicsit beparáztam, így nem mondtam konkrét választ inkább kérdéssel válaszoltam. A lényeg , hogy nem mondtuk ki. Én elutaztam másnap a haverokkal már rég megvolt beszélve a dolog 4 napra, ő pedig a barátnőivel 1 hétre máshova. Nekem evidens volt, hogy amíg távol vagyunk addig még csak eszembe se jut másik lány vagy hasonló dolgok, sajnos ő nem így tett. Hárman voltak a barátnőivel és egyik este felhívtak magukhoz három srácot. Mind a hárman lefeküdtek egy-egy sráccal, ráadásul csak az egyiket ismerték. Mikor már tudtam, hogy hazajöttek írogattam neki, hogy találkozzunk, de nem reagált semmire. Rákérdeztem a barátnőinél és elég érdekes válaszokat kaptam, hogy ő nem fog utánam futni meg, hogy biztos nem is érdeklem őt stb. Ekkor még nem tudtam, hogy mi történt, csak később az egyik legjobb barátom mondta el. Azóta csak facebookon beszélgettünk ami nagyon fáj mert én meg akarom ezt beszélni vele személyesen. Már kezdtem beleszeretni és talán ezért fáj annyira a dolog. Úgy érzem őt nem is érdekli az egész nekem meg a szívem megszakad, már egy hete nem vagyok képes önmagam lenni. Bocsánat a sok szövegért de nem tudtam rövidebben leírni.2014. júl. 15. 21:53
2/5 anonim válasza:
Tanulj belőle, és a következőnél legyél kicsit életrevalóbb.
3/5 anonim válasza:
Bocsi, kimondom kerek perec: felejtsd el! Biztos nem tetszel neki annyira, ha képes volt rögtön lefeküdni, az első adandó alkalommal. Meg szerintem gáz is, hogy ismeretlen férfival össze is áll. Ahogy leírtad, nagyon nem vagytok egymáshoz illők, ugyanis te várták rá, ő meg valószínűleg le se szart.
4/5 A kérdező kommentje:
Mindenkitől ezt hallom, és valószínűleg el is kell felejtenem, de gondolom tudjátok, hogy ez nem olyan egyszerű. Lehet, hogy csak én gondolom így, de szerintem ez akkor sem, volt szép húzás tőle. Nem is azt mondta, hogy nem jövök be neki, hanem azt, hogy nekem biztos nem tetszik ő. Bonyolult a női elme, kezdem kicsit jobban érzékelni...
2014. júl. 15. 22:25
5/5 anonim válasza:
Tényleg bonyolultak vagyunk :)
És igazad van, nem volt tőle szep húzás, es tudom nem egyszeru elfelejteni, de próbálj mas lányra összpontosítani ! :)
(Harmadik voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!