Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok válogatós vagy tényleg nagyon kevés jó pasi van?
Köszi a választ:)
Az igaz, hogy ha egy csaj szimplán vékony akar lenni akkor nem sokat kell tennie és egy vékony lány már lehet nagyon szép, főleg ha úgy alapból jó az alakja, szépek a mellei stb. De az aki szeretne kicsit izmos lenni, annak igenis sokat kell dolgoznia rajta, mert egy nő sokkal nehezebben és lassabban épít izmot mint egy pasi. Szóval azoknak a nőknek akiken van azért némi izom, nekik az ugyan olyan kemény munka és idő meg lemondás. De tény, hogy a bombanőséghez ez nem kell, ez csak egy verzió a "jó nők" kategórián belül.
A hajjal, sminkkel, öltözködéssel variálni meg szintén idő, energia és főleg elég sok pénz. De ebbe nem gondolnak bele a pasik, hogy ez nem feltétlen buli.
"A hajjal, sminkkel, öltözködéssel variálni meg szintén idő, energia és főleg elég sok pénz. De ebbe nem gondolnak bele a pasik, hogy ez nem feltétlen buli."
Jó, de szinte bárki meg tudja tenni, szülessen akármilyen adottságokkal. Egy férfi csak nem sminkelheti már ki magát (max. egy picit, ha képernyőn szerepel). Nagyon kevés olyan nő van, akinek menthetetlenül csúnya az arca...
Szia!(50- válaszoló)
Szerény véleményem szerint egy nő ne legyen izmos mert az nem nőies....
Elnézést ha nem mindenki ért velem egyet de én úgy gondolom hogy nem véletlenül (szinte) lehetetlen elérni egy nőnek a kockás hasat. Egyszerűen nem áll nektek jól mint ahogy nekünk pasiknak sem áll jól ha pálcikákból vagyunk összerakva.
(Szerintem egy nő ne izmos legyen hanem formás akkor a legszexibb, és szerintem 10ből 9 pasi egyet ért velem.)
Innen nem hiszem hogy mindenki a kondiban tölti a napot:) és ez a formás. (jobb képet nem találtam bocsi)
Nekem meg ez nem formás. Ők szimplán vékonyak szép mellekkel (kivéve a bal oldali). De egyébként semmi. A szőkén kifejezetten látszik, hogy bár vékony, de tök plötyi. Persze elfogadom, ha valakinek ez tetszik.
Nekem meg ők jönnek be:
Tudom hogy sokaknak meg ez nem tetszik, bár azt hozzá teszem hogy nem az izmos, jó testű pasik azok akik erre nemet mondanak...
Nem tudom hogy ez hol formás....
Az első képen lévő csajnak már kockás a hasa... ez már undorító. Ha kockás hasú párt akarnék akkor már keresnék egy másik fiút.
A második meg olyan mintha kezdeti anorexiája lenne vagy csak be van szívva a hasa nem tudom.
Az meg hogy ezekre csak a nem izmos testű pasik mondanak nemet... Hát ha ezt te tudod akkor örülök. Kár hogy a fiúk ezt megbeszélik és nem soknak jön be a kockás hasú lány. Amúgy pedig egy nő ne legyen izmos, eres....
Azért a csajnak egyáltalán nem olyan kockás a hasa mint egy pasinak...és a télapós lányok között inkább van olyan akire rá lehetne mondani az anorexiát. Nézd már meg a bal oldalit! Csak csont meg bőr. Egyébként mindegyik lány vékony, jó alakú csak akiket én linkeltem ők feszesek, kerekebb vállal, fenékkel, combbal....nem értem hogy lehet akkor a télapós lány a formás, ezek meg nem.
És pedig igen, a sportoló,izmos fiúknak nagyon bejönnek az ilyen lányok, tudom mert van pár ilyen ismerősöm és már kérdeztem őket erről, illetve tapasztalatból is mondom, mert látom hogy reagálnak rám a fiúk (én is ilyen lány vagyok). Persze lehetnek kivételek, de általánosságban biztos vagyok benne hogy ez bejön nekik. És ez tényleg tapasztalat, ennyi.
Az első alakja még egy fiúnak is elmenne, szinte kockás a hasa. A másodiknak meg nézd meg a medencecsontját. Amúgy meg a kerek váll amit mondtál inkább férfiasságra utal.
Egyébként szerintem az jön be a fiúknak hogy valakinek a sport miatt feszes a bőre, jó a segge. Nem a váll meg a bicepsz tesz egy nőt nőiessé és végképp nem a kockás has.
De a sport miatt azért lesz feszes, mert lesz izom rajta:D És itt most én sem a nagyon izmosakról beszélek....de látom neked csak a két véglet létezik, a nulla izom meg a férfias izom -.-
De igazából teljesen mindegy, olyan úgysincs aki mindenki ideálja lenne. Viszont minden típusnak meg van a maga közönsége, a fitneszes csajoknak nem kevésbé mint az átlagosan vékonyaknak. Az olyan pasiknak akik nekem bejönnek, tudom hogy ez nagyon tetszik, szerintük ez nőies és formás, nekem meg ez számít. Hogy most nem tetszem olyannak aki nekem se, az eléggé hidegen hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!