Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok válogatós vagy tényleg nagyon kevés jó pasi van?
Én jol nézek ki és válogatok, de szerinted milyen a jó pasi?
Mert ha ilyen yolomojohomo izés swag pocsok akkor készülj mert jönnek majd az oltások.
Mutasd meg mi szerinted a jó! És akkor most ne a belső értékeken menjen a vita itt a külsôröl van szó.
Lehet amúgy hogy a fiúknak jól kinézni nagyobb munka, de igazából nehéz összehasonlítani, mert a nőknek meg rengeteg apróságra kell odafigyelniük, amikre a férfiak nem is gondolnának. Mindkét nemnek nehéz kihoznia magából a maximumot csak másképp.
Nagyon változó, hogy milyen fiú tetszik meg, ezt így nehéz leírni, vagy megmutatni. De amit mondhatok, hogy fontos az igényesség, az egészséges, normálisan izmos test (nem kigyúrt, csak természetes, szálkás izomzat), 170cm feletti magasság. Szélsőséges stílusokat nem szeretem, se a deszkásat, se a rockert és hasonlókat. És legyen haja:) Az arcra azért nem mondok semmit, mert tényleg változó, sok típusú arc megtetszhet.
"csak természetes, szálkás izomzat"
Szerintem neked fogalmad sincs miről beszélsz. :D
Nem feltétlen súlyzós edzés, elég ha sportol rendszeresen. (pl küzdő sportok) Vannak sportoló ismerőseim, akik nem járnak terembe és gyönyörű az izomzatuk, sokkal szebb mint a kondisoknak. És még a kajára se figyelnek igazán oda.
Én itthon edzek saját testsúllyal és igyekszem kihozni az adottságaimból a legtöbbet. Ha ezt minden fiú megtenné, sokkal több jó pasi lenne. Mindenki tudja, ha őszinte magához, hogy megtesz-e mindent vagy sem.
ha a kérdezőt valaki lecicázza, ott már gond van, maximum írja elé hogy pláza, úgy már más.
köszi, de ők tipikusan azok akik hiába néznek ki valahogy, mehetnek a WC-be lehúzni őket.
35
Tudod nem a jó genetikájú,sportoló emberek alapján kéne vonatkoztatni a többire és ezek alapján okoskodni.
Én 7 évig jártam harcművészetre,mellette táncoltam,normálisan is kajáltam és úgy mégis néztem ki mint a bal oldali srác..
"Természetes izomzat" Műizomzat nem létezik.
Ne beszélj baromságokat úgy hogy fogalmad sincs amiről véleményt alkotsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!