Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok válogatós vagy tényleg nagyon kevés jó pasi van?
Ha egy lany nem köver/piszkafa es nem ocsmany akkor az "jó csajnak" számít. Magassag tokmindegy,sminkelhet,az alakjat jo ruhakkal javíthatja.
Egy pasi csak akkor lesz jó pasi ha 180 cm,izmos,helyes,ferfias,dominans kisugarzasú,stílusos..sokkal többet kell teljesitenie.
Valamint a nők ízlese elesen szetvalik.
Mivel az ízlés egy relatív dolog, tehát emberenként eltér, így nem csoda. Az ide irkáló VérPistikék is egész biztos válogatósak. Én is az vagyok, ti is, sőt, ha hiszitek, ha nem, még anyám is, aki köszöni szépen, jól van.
Emberek vagyunk, egyedi ízléssel, így személyenként eltérnek az idolok. A gond ott kezdődik, hogy egyesek abban a tévképzetben élnek, hogy X idol (legtöbb esetben a sajátjuk) jobb, mint Y, holott ez egy huszadrangú dolog az ember személyiségét illetően, aki csak azért ítél el valakit, mert az illetőnek mondjuk a vörös haj jön be a barna helyett, vagy a bakancs a csizmával szemben, az az előbb említett lábbeli talpának az értelmi szintjén áll, sőt talán még annál is lejjebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!