Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok válogatós vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok válogatós vagy tényleg nagyon kevés jó pasi van?

Figyelt kérdés
Annyira kevés fiú szokott tetszeni, hogy ha bemegyek pesten a belvárosba csoda ha egy nap látok 1 jó pasit. Míg csajból egy nap legalább 10-15 szépet látok. Ez elég kiábrándító.

2014. dec. 14. 17:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
59%
Kedves Kérdező a mai 20-25éves jóképű pasik Inkabb keresnek egy 30feletti Szingli vagy esetleg gyereket egyedül nevelő nagyon csinos anyukat,mint egy ilyen felszines majmot mint Te!Üdv. E.T.meg szabad-D
2014. dec. 14. 17:09
 12/61 anonim ***** válasza:
86%
felszínes vagy, ha azt gondolod, hogy a jó pasi abból áll hogy jól néz ki. Tehát nincsenek valami nagy igényeid. :D
2014. dec. 14. 17:09
 13/61 anonim ***** válasza:
52%
A férfiaknak sokkal több dolog kell hogy jó pasinak számítsanak tehat ez nem csoda.
2014. dec. 14. 17:10
 14/61 anonim ***** válasza:
75%
Nem gáz, ha válogatós vagy, végtére is valamilyen szinten mindenkinek számít a külső. A gáz csak akkor van, ha te sem ütsz meg egy bizonyos mércét, és az elvárásaid a saját mércédhez képest az égne szöknek:DD akkor sajna öreg macskás nővé válsz, kezdj is felkészülni rá: [link]
2014. dec. 14. 17:13
 15/61 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam, hogy a belső nem számít. De elsőre nyilván csak azt látom, hogy néz ki. Minden fiúval nem kezdhetek el ismerkedni, tehát egyértelműen azt fogom választani aki tetszik. Meg a vonzalomhoz elég fontos a külső, vonzalom nélkül semmit nem lehet csinálni.
 16/61 anonim ***** válasza:
41%
Teljesen egyetértek veled! Én is ezt tapasztaltam, hogy a lányok nagyrésze szép és ritka a csúnya lány, míg a fiúknál ez pont fordítva van.. :( Persze ez nem azt jelenti, hogy csúnyáknak esélyük sincs, mert nem minden a külső, ez csak egy szomorú megállapítás.
 17/61 anonim ***** válasza:
54%

Ha egy lany nem köver/piszkafa es nem ocsmany akkor az "jó csajnak" számít. Magassag tokmindegy,sminkelhet,az alakjat jo ruhakkal javíthatja.

Egy pasi csak akkor lesz jó pasi ha 180 cm,izmos,helyes,ferfias,dominans kisugarzasú,stílusos..sokkal többet kell teljesitenie.

Valamint a nők ízlese elesen szetvalik.

2014. dec. 14. 17:17
 18/61 anonim ***** válasza:
53%
Megkérdezhetem, hogy miért kellett lepontozni? 16os voltam..
2014. dec. 14. 17:18
 19/61 anonim ***** válasza:
42%

Mivel az ízlés egy relatív dolog, tehát emberenként eltér, így nem csoda. Az ide irkáló VérPistikék is egész biztos válogatósak. Én is az vagyok, ti is, sőt, ha hiszitek, ha nem, még anyám is, aki köszöni szépen, jól van.

Emberek vagyunk, egyedi ízléssel, így személyenként eltérnek az idolok. A gond ott kezdődik, hogy egyesek abban a tévképzetben élnek, hogy X idol (legtöbb esetben a sajátjuk) jobb, mint Y, holott ez egy huszadrangú dolog az ember személyiségét illetően, aki csak azért ítél el valakit, mert az illetőnek mondjuk a vörös haj jön be a barna helyett, vagy a bakancs a csizmával szemben, az az előbb említett lábbeli talpának az értelmi szintjén áll, sőt talán még annál is lejjebb.

2014. dec. 14. 17:19
 20/61 anonim ***** válasza:
78%
Ruhán keresztül nem igazán látszik, hogy egy nőnek mennyire van kidolgozott alakja, csak az, hogy vékony-e. Na meg egy nő a sminkkel rengeteget tud javítani az arcán. Egy átlag nő konditermezés és rizscsirkeevés nélkül is tud szépnek tűnni, ha nem duci és sminkel. Ez a titok.
2014. dec. 14. 17:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!