Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok válogatós vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok válogatós vagy tényleg nagyon kevés jó pasi van?

Figyelt kérdés
Annyira kevés fiú szokott tetszeni, hogy ha bemegyek pesten a belvárosba csoda ha egy nap látok 1 jó pasit. Míg csajból egy nap legalább 10-15 szépet látok. Ez elég kiábrándító.

2014. dec. 14. 17:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
85%

tévedsz lány,jó csajból is ku**rva kevés van.

olyan igazán bomba nőből nem sokat látsz.AKinek minden a helyén a testén arcán.

olyat látni sokat,aki elhiszi hogy ő ilyen,közben meg tele van hibákkal.Vagy se**ge nincs vagy az arca ronda,csak nagy :D

de ez is a férfiak hibája,mert minden jött ment pinával elhitetik hogy ér is szintet.

2014. dec. 14. 17:25
 22/61 anonim ***** válasza:
100%

Úgy bizony! Az kondizó + jó képű férfi női megfelelője a kondizó + szép arcú nő.

Ne meg ugye a belső tulajdonságok...

2014. dec. 14. 17:30
 23/61 anonim ***** válasza:
100%
Mutass egy jót !!!
2014. dec. 14. 18:14
 24/61 anonim ***** válasza:
Linkelj már képet jó pasiról.
2014. dec. 14. 18:23
 25/61 anonim ***** válasza:
Ne pasirol linkeljen kepet,hanem sajat magarol,mert annyira kivancsi lennek ra!
2014. dec. 14. 18:30
 26/61 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy válogatós nagyon,és felszínes.De jól leírták előttem is már,nő vagy, ennyi...
2014. dec. 14. 18:32
 27/61 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb férfinek elég egy szép arcú, átlagos testű lány is akire már azt mondják, hogy "jó csaj".

Nyilván neked a tökéletes test, tökéletes magasság, jó frizura/arcszőrzet és megnyerő arcnál kezdődik a "tűrhető pasi".

Amúgy a te bajod, rinyálj máshol, én leszarom, ha egész életedben egyedül maradsz és a pasik miatt siránkozol.

2014. dec. 14. 18:54
 28/61 A kérdező kommentje:
Nem kéne itt a csúnya fiúknak álszenteskedni....ti is ugyan úgy válogatnátok, ha jól néznétek ki! Aki jól néz ki az mind válogat, akár fiú, akár lány. És teljesen jogos. És ez még mindig nem azt jelenti, hogy a kifejezetten tökéletes külsőt keresi valaki.
2014. dec. 14. 19:02
 29/61 anonim ***** válasza:
Mert te jól nézel ki? :DD
2014. dec. 14. 19:11
 30/61 anonim ***** válasza:

28-Nagyon igaz,kerdező.

De a férfiaknak sokkal nagyobb követelmenyeknek kell megfelelniuk hogy vonzoak legyenek.

2014. dec. 14. 19:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!