Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretősdi hogy működik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretősdi hogy működik?

Figyelt kérdés

Amikor jön a pasi hozzátok, esetleg ebéddel is várjátok?

Aztán szex, beszélgetés, összebújni a tévé előtt? Vagy ez már sok, ez már túlmutat a dolgon?

2014. dec. 6. 23:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, ezt nem tudtam, hogy Te egyedulallo vagy... Nos, szerintem igen ez egy normalis szeretoi viszony. Kelloen foglalkoztok egymassal, es nem csak az osszebujasrol szol a dolog. Szerintem megadod neki mindazt, amire szuksege van... nem lesz belole nyilvanosan kapcsolat? bocsi h erdeklodom persze semmi kozom hozza!
2014. dec. 7. 00:18
 22/32 A kérdező kommentje:

Nem baj ha érdeklődsz:)

Az a helyzet, hogy nem tudom, mi lesz ebből, van aki tud róla, bár nem sokan.

Már huzamosabb ideje vagyunk együtt, és most sokan mondhatják, hogy nem szeret, csak "arra" kellek. De én tudom, hogy nem így van. Szeret és én is őt. Egyelőre bonyolult a helyzet, elengedni nem tudjuk egymást, a jövő meg mit hoz nem tudjuk.

2014. dec. 7. 00:24
 23/32 anonim ***** válasza:
Ahha,s van barátnője.Ha szeret miért nem hagyja ott a barátnöjét?Te mit szólnál hozzá,ha te kerülnél olyan helyzetbe mint a barátnője?Legjobb lenne ha otthagyná nem rabolná az idejét a barátnőnek igy kereshetne egy normális pasit s jobb élete lenne mint ez a nem tudom nem fáj megoldás.Mert ha téged szeret akkor hagyja békén a másikat legyetek együtt.A másik mindeközben találhatna egy olyat aki szeretné is őt.
2014. dec. 7. 09:00
 24/32 A kérdező kommentje:
Nem barátnője van, hanem felesége. Huszonakárhány éve. Mint mondtam, nem a fiatal korosztályhoz tartozunk.
2014. dec. 7. 11:21
 25/32 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem hagyja ott a feleségét.Akkor találhatna egy jobb pasit,aki megbecsülné.S akkor nem kéne mosnia,főznie egy olyanra aki még meg is csalja.A feleség tud rólatok?
2014. dec. 7. 11:28
 26/32 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy tud.
2014. dec. 7. 11:45
 27/32 anonim ***** válasza:

Neked nincs veszteni valod, a pasidnak van. Nem lesz,aki kimossa a szaros gatyajat.

". O nem olyan, es tudom, hogy szeret, es hogy nem csak arra kellek" Minden szereto ezt mondja. De annyira ezek szerint meg sem, hogy ott hagyja a feleseget erted.

Mibol tartana , megmondani annak a szerencsetlen nonek, hogy bocsika, de inkabb valljanak el az utjaink?

2014. dec. 7. 13:02
 28/32 anonim ***** válasza:
Ott a pont!!!Abszolút egyetértek vele.Ha nem tud rólatok akkor meg kéne mondanod a szeretődnek hogy beszéljen a feleségével,vagy döntsön.Ne csináljátok ezt a nejével.Mindannyiotoknak jobb lesz így.Vagy van ott gyerek esetleg amiatt nem akar válni?
2014. dec. 7. 13:10
 29/32 A kérdező kommentje:
Igen, gyerekek, meg sok minden. Bonyolult.
2014. dec. 7. 13:12
 30/32 anonim ***** válasza:
Ja értem.Az más.Akkor meg a gyerekek miatt kéne elvalni mert nem lesz ez így jó senkinek sem.S akkor ti i boldogok lehetnétek ketten,nem kene titkoloznotok.
2014. dec. 7. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!