Nálatok hogy működik/működött a gyes-es időszak? Olyankor a nőnek tényleg kuss a neve?
Figyelt kérdés
A húgom és 2 barátnőm is otthon van a gyerekükkel. Mind a hárman dolgoztak a gyerek előtt, nem gyes-t kapnak.
Ennek ellenére többször panaszkodtak már, hogy a férjük és családjuk szerint ilyenkor el kell fogadni a férj döntéseit, mert ő a családfenntartó, ő keresi a pénzt.
Mi is gondolkodunk gyerekvállaláson a férjemmel, de nekem ez nagyon nem szimpatikus gondolkodás. Nem hiszem, hogy el fogom tudni fogadni, hgoy 2 évig semmibe nem szólhatok bele mert éppen kevesebbet viszek haza.
Nálatok ez hogy van?
2014. jún. 26. 15:54
1/14 anonim válasza:
Ne haragudj, nem tudom milyen körökben dívik ez. Én nem találkoztam vele ismerőseim körében.
Konkrétan nem, nem kuss a neve. Teljesen egyenrangú továbbra is. Már azt sem értem, hogy merülhet fel ez egyes családokban.
2/14 anonim válasza:
Ez marhaság, ilyen embernek nem lennék a felesége.
3/14 anonim válasza:
megkaptam egy párszor, hogy mivel nincs fizetésem, sehova sem haladunk
4/14 anonim válasza:
Úgy, mint gyerek előtt. Ilyen hülyeséget nem hallottam még.:(
5/14 anonim válasza:
Én is dolgoztam, világ életemben, de nem voltam bejelentve az utolsó helyen, ezért én igen, csak gyest kapok. A férjem átlagon felül keres. Kb. mintha két kereső lenne a családban. SOHA semmikor nem éreztette ezt velem. Mindig van itthon pénz, és a számlán is. Arra költök, amire akarok. Ehhez az is kell, gondolom, hogy hasonlóak legyünk, azonos értékrend szerint vásárolunk. Mindig is tisztelettel és szeretettel beszélt és viselkedett velem, és mindenben egyenrangúnak tekint. Nem tudom, milyen emberek nyelik le azt, hogy "kuss a neve", de szerintem ehhez elég alacsony színvonal kell szellemileg.
6/14 anonim válasza:
Annak kuss a neve, aki a munkáját feladván a közös babára vigyáz otthon 2-3 évig??? Hát ez elég beteg felfogás, ha a férjed is ilyen hülye, ne szülj neki gyereket, illetve valószínűleg hozzámenni sem kellett volna.
7/14 anonim válasza:
Sem nálunk sem ismeretségi körömben nem ez a helyzet. Nagyon primitív felfogás kellhet ehhez.
8/14 A kérdező kommentje:
Itt is lehet olvasni többször, hogy ha egy nő anyagi dolgokon összeveszik a férjével és gyes-en van, akkor legyen csendben és köszönje meg, hogy a férje eltartja.
2014. jún. 26. 16:15
9/14 anonim válasza:
sajnos és sok helyen tapasztaltam ezt. még olyan helyen is ahol a feleség 10millával szált bele a házba, családja fizette az 5 millás esküvöt,mégis amikor otthon volt a 2 kicsivel megkapta h ingyenélő,élhetetlen,semmirekellő. egy olyan nő aki még akkor is tanult-családja fizette nem a férjétől kapott- rendezte a gyerekeket a házat,nem bulizott,nem pasizott és 2 gyerek után is úgy nézett ki mint egy modell.. sztem ez főleg pénzes családoknál van ahol apuka eleve egy nagyképű bunkó aki pénzben mér mindent
10/14 anonim válasza:
Igen és láthatóan ezeket a kommenteket nem túl intelligens és agyonművelt emberek írják. Biztos, hogy van ilyen, de normális, értelmes emberek nem így gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!