Nálatok hogy működik/működött a gyes-es időszak? Olyankor a nőnek tényleg kuss a neve?
A húgom és 2 barátnőm is otthon van a gyerekükkel. Mind a hárman dolgoztak a gyerek előtt, nem gyes-t kapnak.
Ennek ellenére többször panaszkodtak már, hogy a férjük és családjuk szerint ilyenkor el kell fogadni a férj döntéseit, mert ő a családfenntartó, ő keresi a pénzt.
Mi is gondolkodunk gyerekvállaláson a férjemmel, de nekem ez nagyon nem szimpatikus gondolkodás. Nem hiszem, hogy el fogom tudni fogadni, hgoy 2 évig semmibe nem szólhatok bele mert éppen kevesebbet viszek haza.
Nálatok ez hogy van?
Szerencsére nálunk ilyen nincs.
Igaz,én erre rájöhettem még gyerekvállalás előtt jóval,ugyanis volt fél év,amikor nem volt melóm,majdnem nulla bevétel.A férjem akkor hozta fel,hogy legyen inkább közös számlánk (addig külön volt,nekem muszáj volt saját az addigi melóhely miatt),így viszont megszüntettük,lett közös,és kész.sosem szólt egy rossz szót sem,mire költöttem.
Amikor gyeden voltam itthon,akkorsem történt semmi,sőt, a férjem mondogatta hogy menjek vegyek magamnak új ruhákat (terhesség után 5 kilóval kevesebb lettem,viszont a melleim nagyobbak lettek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!