Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretősdi hogy működik?
Amikor jön a pasi hozzátok, esetleg ebéddel is várjátok?
Aztán szex, beszélgetés, összebújni a tévé előtt? Vagy ez már sok, ez már túlmutat a dolgon?
Ismerek embert aki 2 évig szeretőt tartott. Egyszer majdnem lebuktak mert megkérdezte a felesége h mi van közte meg az Ancsi között annyi volt a mázlija h a felesége nem nézte ki belőle h akkor 38 évesen egy 25 éves csajjal volt kapcsolata.
Mindig azt mondta h OOOOOOOO mit kezdenél te egy 20-n évessel. De 1 sms-en múlt a lebukása.
Ha meg tod szokni h a lebukás veszélye ott lebeg akkor nem gond. Az erkölcsi részével meg számoljon el mindenki magának.
Haaat ez ugy "megy" h vannak szeretok akik siman eljarnak kavezni, ha van valamelyiknek kulon lakasa akkor odamennek, neznek tevet, vacsiznak, szeretkeznek, hazamennek:-)
Nehanyuk moziba is eljar egyutt, hetvegek nehezen megoldhatoak de neha kiruccannak egy hotelba, valtozo h heti hanyszor taliznak, van akik heti 4-szer:-)))
Csok,oleles, beszelgetesek....csak mindez titkoban, a hazassag nyige nelkul a bujkalas odiumaval:-)!)
Hát akkor ezek szerint van máshol is, ahol úgy élnek szinte, mintha egy második család lenne:)
Tényleg nem tudtam, ez hogy szokott lenni, de az biztos, ha csak annyiről lenne szó, hogy felugrik szexelni egyet, akkor nem kéne. Sőt, nálunk van olyan is, amikor feljön, de nincs szex, mikor mihez van kedvünk.
Miert nem novesztenek az emberek gerincet?
Szegyen, hogy itt kertek tanacsot hogyan verjetek at, mindenkit. Es meg vki keszsegesen valaszol is neked. :D
Vicc.
Nem, nem vicc.
Úgy gondolom, ez egy olyan forum, ahol bármit meg lehet kérdezni.
Normális, kulturált hangnemben tettem fel a kérdést. Nem sértettem vele senkit. Akkor mi a problémád?
Sajat magat minositi az az ember, aki a masikat jogtalanul iteli meg. Pffff ... A qrvàk me'g mindig penzert csinaljak....csak h tisztaba legyenek egyesek a szo valodi ertelmevel mielott dobaloznanak ezzel! ;)
Kedves kerdezo!
Szerintem az lesz a legjobb, Nektek ahogyan Ti erzitek h epp mi a jo, mi fer bele a talalkozasba. Ha a felsoroltak kozul mind, vagy csak 1-2, akkor legyen ugy. Bar en sajat hazba rizikosnak tartanam a talit, de ezt megint csak te tudod h mennyit szamit pl. a szomszedok szemlelodese... vagy milyen nagy a lebukas veszelye:/
Én független vagyok, nálam találkozunk. Van hogy egész napot eltöltünk kettesben. Mindenben segít(ne anyagiakra gondoljatok)a lakásban bármit ha meg kell csinálni, megszereli, mire jön, ebédet főzök. Csináljuk, amit az emberek általában...kávézunk, filmet nézünk, gépezünk, bármit, ami eszünkbe jut.
Előtte sosem voltam szerető, nem tudom, hogy szokott lenni, nincs mihez viszonyítanom. Ezért kérdeztem. Ilyen egy átlagos szeretői kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!