Van itt vendéglátós? Mennyire működik a vendéglátásban dolgozóknak a párkapcsolata, házassága? Tapasztalat?
Összesen két évet vendéglátóztam.
Az első helyemen /ott egy évet voltam/ ismertem meg a férjemet. Eladta barátnőm a kávézót, így vége lett.
A következő egy éves időszakba heti 4 napot dolgoztam két különböző sörözőbe, heti 80 órát. Nehezen viselte a férjem, nem tetszett neki az egyedüllét. Amióta "normális" munkám van minden ebből fakadó gond megoldódott. Nem egy családbarát állás ez.
mivel a mi kapcsolatunk igen stabil volt, így nem volt gond.
plusz elég jól variálható beosztásom volt, és a férjem(akkor még csak élettársam) is hétvégén dolgozott akkor még, így én "jófej" voltam a többiek szemében, mert mindig vállaltam a hétvégét,
viszont, az egész gárdából 3 kapcsolat működött
és 8 házasság, és kapcsolat ráment, és 3-nak konkrétan össze sem jött, egymásközt kavartak...
van akik ugyancsak egymásközt, de még házasságban..
tehát nagyon oda kell figyelni a jelekre, amikro a kapcsolatot veszélyezteti, mert veszélyzteti.
én sem ott dolgozom, bár más okból, de az az ok kezdett a kapcsolatunkra hatással lenni, leginkább rám (kikészítős kolléganő)
Nekünk majdnem rá ment a kapcsolatunk,de nem a munkaidő miatt,habár az is nagyon rossz volt,évekig dolgoztunk Szilveszterkor,Karácsonykor,hétvégén,mindig.
A gond inkább abból adódott,hogy aki ebben dolgozik azt folyamatosan környékezik,igaz volt ez rám is meg a páromra is,és hiába voltam én mondjuk hűséges,szerintem ő ezt nem hitte el vagy kételkedett vagy nem tudom.Én így éreztem.Róla nem tudok nyilatkozni,de elég kellemetlen volt látni mikor a ribik ott nyáladzottak érte,ő meg ugye próbálta tartani a két lépést,de bunkó nem lehetett,áh,szóval nem könnyű.Ma már mindketten másban dolgozunk,nem is dolgoznánk soha vendéglátásban.
Meg azért hozzáteszem ritkaság az aki ebben dolgozik és hűséges,ezt meg a kollégáim által tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!