Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy a mai lányokból kivesztek az érzelmek?

Figyelt kérdés
Ha vannak is nekik, azok csakis önmagukra korlátozódnak. A tiszta szándékok számukra nevetségesek, és mindennél előbbre valóbb a testiség, meg a státusz.

2014. nov. 7. 15:03
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
66%
Most komolyan ezen kattogsz, hogy mennyi százalékod van? Csak gratulálni tudok, hogy ez valakinek cseppet is számít, bár te biztos az a lány vagy, aki kirakja a melleit facebookra 100 likeért.
2014. nov. 7. 16:55
 32/40 anonim ***** válasza:
0%-al is csak az igazságot írnám le
2014. nov. 7. 16:59
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

utolsó, ennyire nem érzékeled a szarkazmust?

ha valóban érdekelne a szzázalékom, valószínqleg nem lefelé akarnám módosítani :D

egyébként nem talált, nem olyan lány vagyok :)

2014. nov. 7. 17:00
 34/40 anonim ***** válasza:
0%
upsz, *utolsó elQtti
2014. nov. 7. 17:00
 35/40 anonim ***** válasza:
66%
Akkor se értem, minek sipítozol. De nem csodálkozom, megint jött két világotjárt, mindent látott csaj, ahogy az ilyen kérdéseknél szokott, és nagy bölcsen kinyilvánította, mekkora szerencsétlenek kommentelnek ide. Miközben halvány lila fingotok sincs, hogy a negatív kommentelőknek miért az a véleményük, ami. De nem baj, éljetek csak a rózsaszín ködben, van akinek nem az jutott.
2014. nov. 7. 17:04
 36/40 anonim ***** válasza:
27%
Miért baj, ha egy nő világot járt? Nehezebben befolyásolható?
2014. nov. 7. 17:08
 37/40 A kérdező kommentje:

Úgy látszik nem érted az iróniát. Mondjuk ahhoz kellene némi intelligencia.

2014. nov. 7. 17:09
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg nem tűnt fel, mert fején találtad a szöget, nagyon sok helyen jártam, sok mindent láttam már:) Ez nem intelligencia kérdése;)
2014. nov. 7. 17:12
 39/40 anonim ***** válasza:
40%

Nem mindenkiből vesztek ki, szerencsére...

Egyébként kérdem én, hogy nekem mi közöm ahhoz, hogy más nők mit csinálnak? Miért lesz attól hazugság, amit én mondok, hogy más, idióta nők nem úgy vélekednek, ahogy én?

2014. nov. 7. 18:51
 40/40 anonim ***** válasza:
A mai lányok? Kérdező a lányok minden korban nehéz falatok voltak és lesznek a pasiknak. Nekünk az a dolgunk, hogy felnőjünk a feladathoz. Érzelmeket keresel? Az érzelmek nem a bokorban teremnek, hogy aztán megegyék a lányok, és onnantól csiribú-csiribá lesz nekik olyanjuk. Az érzelmet te csiholod ki. Ha erre nem vagy képes, persze, hogy nem találod a lányokban.
2014. nov. 8. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!