Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy a mai lányokból kivesztek az érzelmek?
Figyelt kérdés
Ha vannak is nekik, azok csakis önmagukra korlátozódnak. A tiszta szándékok számukra nevetségesek, és mindennél előbbre valóbb a testiség, meg a státusz.2014. nov. 7. 15:03
2/40 anonim válasza:
Én korom alapján "mai" vagyok, de nem így gondolkodom.
4/40 anonim válasza:
Én meg pont azt érzem, hogy a pasik ilyenek.
5/40 anonim válasza:
Én is úgy érzem,hogy főleg a fiúk ilyenek,de a környezetemben nagyrészt a lányok is.Inkább ez személyfüggő,mint nemfüggő amúgy.
6/40 anonim válasza:
Sok hódolójuk van, egy "átlagos" körül is mindig nyüzsög egy két kan, nem érdekük egy vadidegen felé semmilyen érzelmet kimutatni, kivétel a herceg fehér lovon, te is így szocializálódnál az ő helyükben ha belegondolsz, így kényelmes nekik.
7/40 anonim válasza:
Ne általánosíts elsőnek! másodjára pedig szerintem pár fiúban sincs meg az érzelem de teljesen ember függő ... Vannak olyan lányok akik csak a pénzért/értékekért vannak együtt valakivel na meg azért hogy legyen ingyen menet :D de igazából ha valakinek tényleg tetszik valaki az szeretni is fogja és ki is fogja mutatni neki vagy akár a környezetének is ;)
8/40 anonim válasza:
Még jó. Be kellett keményíteni, mert a férfiaknak szokása elnyomni, akit csak tudnak. Meg 100 pasiból jó, ha 1 hajlandó udvarolni egy klasszikus, nőies nőnek, ha a nagyszájú, trampli ribiket azonnal megkaphatja.
9/40 anonim válasza:
A férfiak hibája, hogy a nők könnyen kaphatóak?
10/40 anonim válasza:
A kínálat mindig a kereslethez igazodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!