Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy a mai lányokból kivesztek az érzelmek?
Figyelt kérdés
Ha vannak is nekik, azok csakis önmagukra korlátozódnak. A tiszta szándékok számukra nevetségesek, és mindennél előbbre valóbb a testiség, meg a státusz.2014. nov. 7. 15:03
11/40 anonim válasza:
Persze, itt gyk-n minden nő érzelmes, meg szereti a szüzeket, ja és az igazit keresi. Kár, hogy a 99% képmutató, és ha megnéznénk az életét, szöges ellentéte annak, amit itt vallanak. A pénz számít, hogy jól nézz ki, meg a státusz. Ennyi. A nők válogathatnak, így mindig a legjobb opciót fogják választani. Aztán mikor helyben hagyja őket a herceg, jönnek ide sírni, hogy nincs normális pasi a világon. De vannak hülgyeim, csak magasról sz.artok a fejükre.
12/40 anonim válasza:
# 10 Akkor te miért nem igazodtál a fogyasztók keresletéhez, te Termék?
15/40 A kérdező kommentje:
És most itt nem feltétlen arról van szó, hogy a legtöbb pasit visszautasítják, mert fennakadnak a rostán. Ha nem vagy a herceg fehér lovon, és véletlenül vannak érzelmeid, akkor kiröhögnek, vagy kihasználnak.
2014. nov. 7. 15:38
16/40 anonim válasza:
Ja, bocs, azt hittem, hogy van önbecsülésed, és nem vagy egy könnyen kapható, nagyszájú, trampli ribi.
17/40 anonim válasza:
11-es leírta a valóságot,ennyi. :)
18/40 anonim válasza:
Egészséges ember létemre vannak szexuális igényeim, amiket ki kell élni, ha nem akarom frusztrált, megkeseredett emberként végezni, mint te. Ha lenne életed és eljárnál szórakozni, akkor látnád, h a fiúk soha nem arra a lányra hajtanak, aki kedvesen mosolyog és világpolitikáról, természetvédelemről, programozásról, főzésről vagy sportról kíván beszélgetni, hanem arra, aki részegen, félmeztelenül táncol az asztal tetjén és egy másik csajjal smárol. Igen, ilyen helyzetben kénytelen az ember vmennyire alkalmazkodni. Talán már te is rájöttél, h azért nem kellesz senkinek, mert testileg és szellemileg visszamaradott vagy és talán már ki is találtad, mivel lehetne javítani magadon (konditerem, tanulás), csak lusta vagy megtenni, könnyebb a gép előtt ülni és picsogni. Én tettem érte, h sikeresebb legyek a pasiknál. Ez nem azt jelenti, h rosszabb ember lettem, csak azt, h őket is megtanultam kezelni:)
19/40 anonim válasza:
18-as, csak a te szavaidat használtam..
20/40 anonim válasza:
érzelmek? az állatokban nincs érzelem,ahogy a tárgyakban sem így az emberekben sincsenek.Ezért nincs bűntudat mert bűn sincsen.
te meg k**a lettél mert megkövetelte a férfiak világa,számomra jó látni ha valakit megtörnek.Engem az igazi elnyomók inspirálnak,nagy tettekre! Még ha az maga a társadalom,nem pedig egy személy.
aki meg akar felelni másoknak az rég elveszett.Szét szabdalt lélek.ÉS ezt mindig jó látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!