Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai lányokbol, hogyan lesz normális szerető feleség?
Volt. Sőt nagymama korú nők is azt mondják, hogy inkább most tapasztaljon mint feleségként.
Van, hogy lecsillapodik az ember. A fiatal kor sem tart öröké. Az igények is változnak. Nem kell aggódni a fiatalságért. Elenyésző rész marad meg ilyen bohónak.
Nézd, igaz hogy a korosztályom nagy része nem éppen feleség alkat, de vannak kivételek. Én pl rendes vagyok, nem járok bulikba, nem iszom se semmi hasonlók.
Szóval van remény, csak ne add fel és a jó helyen keress.
18L
Pedig soha nem fognak lenyugodni. Ha fiatalkorukban jó valami azt 40 évesen is akarni fogják.
Akkor pedig majd jönnek a nyitott házassággal vagy a titokban történő botlásokkal, de arról úgysem fogsz tudni.
# 6
Én meg járok bulikba, iszom is olyankor és minden hasonlók. Mikor fogják már fel az ilyenek mint te, hogy nem mindenki aljaember, aki szeret bulizni ??? Én is rendes vagyok, na erre varrjál gombot...-.-
Kérdező. A "mai" pasik sokkal rosszabbak még mindig mint a mai lányok, mert a mai lányokban még mindig van egyfajta gát és nem fekszenek össze mindenkivel akivel csak tudnak. Még ha 10-30 szeretőjük is van, egy hasonló mentalitású pasinak van, hogy a 100 is összejön.... és belőlük is lehet rendes férj...
Régen NEM volt ilyenek a nők többsége! Akkor is voltak, akiknek a szex és a szeretők voltak fontosak. De őket ritkán vette feleségül valaki.
Aki hozzászokott és igényli is a változatosságot, az nem marad hűséges egyetlen férfihez/nőhöz sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!