Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányokból is néha előjön az anyai ösztön?
Újabban gyakrabban szeretek arról álmodozni, hogy kisbabám lesz, meg férjem, szeretem a babaruhákat nézegetni, hasonlók.
Persze még nem szeretnék gyereket:D
Más lányokkal is van ilyen?
16L
En is egyszer szeretnek gyereket
Csak ahhoz egy jo pasi is krne,meg nem szeretnem hogy rossz vilagban eljen majd,
Elsőnek: fogságban még az állatok se szívesen szaporodnak.
Kérdező, más korosztály vagyunk, de ismerek pár lányt, akik már elég korán gyerekekről álmodoztak. Nem voltak sokan, de akadtak. Van, akinek azóta már van gyereke, van, akinek azóta sem.
Én is igy voltam vele 10 évesen és még most is 18 évesen..
De mikor olyan cukiik..én nagyon szeretem őket dajkálni,édesgetni,és szeretem hogy vigyázni kell rájuk mert kis törékenyek..:D
A minap olyan cuki kiscsajos bikiniket láttam,kisbabáknak..hát elájultam milyen rohadttul édes volt :D
Én is szoktam azon elmélkedni elég sokat,hogy na majd én igy fogom nevelni,ha lány lesz,mindent megadok neki,hogy ő legyen a legcukibb kiscsaj,meg mi lesz a neve..:)
Ha 25 éves korod előtt gyereked lesz,annak jó vége nem lesz.
Előbb tanulj,építsd a jövődet!
Ne egy álomképbe ringatózz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!