Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy a mai lányokból kivesztek az érzelmek?

Figyelt kérdés
Ha vannak is nekik, azok csakis önmagukra korlátozódnak. A tiszta szándékok számukra nevetségesek, és mindennél előbbre valóbb a testiség, meg a státusz.

2014. nov. 7. 15:03
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
20%

Érdekes, annyi ilyet olvasok itt de a való életbe nem azt látom, hogy a csajok teljesíthetetlen elvárásokat támasztanak, és ennyi vinnyogó megkeseredett pasival se találkoztam máshol csak itt. (bár igaz a barátaim/környezetem nem hülye emberek alkotják)

Én belsőre nem vagyok nőies a kedvesség aranyosság és a türelem tőlem elég távol állnak mégsem volt sosem gond a párkapcsolat. És itt a normális mély érzelmeken nyugvó több éves kapcsolatról beszélek (az alkalmi nála amúgy se játszik) pedig az én "fajtámra" nem nagy a kereslet. Szerintem van érték és érzelem az emberekben csak észre kell venni. Én sose nevettem ki a "tiszta szándékot" de lelket ápolni se állok le idegeneknek. A testiség fontos persze de nem 1 óra után. A státuszt meg köszönöm megteremtem ill. már részben megteremtettem magamnak.

2014. nov. 7. 16:03
 22/40 anonim ***** válasza:
53%
Egyrészt azért, mert még mindig kisebbségben vannak. Másrészt mindennél jobban próbálják titkolni ezeket a gyengeségeiket, mert ez a mai társadalomban olyan, mint valami kóros betegség. Az emberek úgyis csak beléjük rúgnának még kettőt, akkor meg minek tudjanak róla?
2014. nov. 7. 16:06
 23/40 anonim ***** válasza:
32%
Tettél érte mi h jól nézzél ki hahaha...egy férfinak komoly súlyokat kell megmozgatnia ha egy visszamaradott testből akar egy olyan szintet kihozni amit a mai hercegnők elvárnak, te ezt el sem tudod képzelni mit jelent, tudom ilyenkor mondjátok hogy maga miatt edzen az ember ne a nők miatt, de te mégis kondizásra buzdítod a népet, ami évek munkája mellette rengeteg lemondással, míg egy nő addig szinte akármilyen testtel (most ne nézzük a ritka végleteket) habzsolhatja az életet, amúgy való igaz a nők miatt egy kiló súlyt nem érdemes megmozdítani.
2014. nov. 7. 16:13
 24/40 anonim ***** válasza:
27%

ezaz emberek, kérek még leszavazást! :D de most őszintén, ti akik nagy nőutálatos magányosságukban a rengeteg visszautasítás miatt megkeseredvén begörcsölt ujjakkal nyomogatjátok a "nemhasznost", nem gondolkoztok el rajta néhanapján, hogy talán bennetek van a hiba? és nem minden nőknél sikertelen srác rendes pasi? mert mindannyian ezt állítjátok magatokról :D

miért van akkor az, hogy ha szétnéztek láthatjátok, hogy rengetek átlagos, normális, nem modell és milliomos srácnak van hasonlóan normális barátnője?

vagy csak én élek túl jó helyen?

2014. nov. 7. 16:27
 25/40 anonim ***** válasza:
27%

"Tettél érte mi h jól nézzél ki hahaha" -ezt hol olvastad, bemásolnád?

Én arról beszéltem, h ha be akarok pasizni, akkor a számomra értelmes és érdekes beszédtémákat hanyagolnom kell, úgy kell viselkednem, h az nekik imponáljon: az iq-m felét és a dekoltázsom egészét mutatva.

2014. nov. 7. 16:32
 26/40 anonim ***** válasza:
51%
Ez egy roppant érdekes paradoxon cicám.;) Van egy huszas évei elején járó srác, annyit piált, hogy teljesen leépült, jóformán annyi agya maradt, amennyivel a seggemet nem törölném ki. Járja a bulikat, próbál felszedni minél "qrvásabb" csajokat, úgy, hogy van mellette egy sok-sok hónapja tartó kapcsolata. Ő az a tipikus férfi, aki csak egy lyuknak tekinti a nőket, szerelem, érzelmek bizalom? Teljesen ismeretlen fogalmak számára. A tizes évei eleje óta folyamatosan van nője. S ezt látom mindenhol, az ilyenek mellett mindig ott az oldalborda. Kérdezem én, ha ez a karattyolás a szerelemről, lélekről és odaadásról igaz, amit lenyomtok ti nők minden egyes ilyen kérdés alatt, miért van ez??
2014. nov. 7. 16:33
 27/40 anonim ***** válasza:
11%
#25-ös felém a dekoltázsod egészét és az IQ-d 2-szeresét mutasd, anélkül bukó.
2014. nov. 7. 16:36
 28/40 anonim ***** válasza:
56%
Azon nem gondolkoztál hogy a kivágott dekoltázsod eleve egy öngerjesztő folyamatothoz létre, szóval ha a trágyadombot leöntöm mézzel akkor a méhek is rászállnak nem csak a legyek. :D
2014. nov. 7. 16:43
 29/40 anonim ***** válasza:
39%

"Azon nem gondolkoztál hogy a kivágott dekoltázsod eleve egy öngerjesztő folyamatothoz létre, szóval ha a trágyadombot leöntöm mézzel akkor a méhek is rászállnak nem csak a legyek. :D"

Azon nem gondolkoztál, h nem mindenki olyan csúf, mint te és h a nőknek van joga választani? Jézusom, neked tényleg fel kellene kelned a gép elől egyszer, meglepődnél, mik vannak odakint;)

2014. nov. 7. 16:49
 30/40 anonim ***** válasza:
0%

juhujj nem tudok megállni, emberek, az új célom, hogy 80 alá menjek :D

önként ajánlkozom, hogy frusztrációtokat rajtam éljétek ki.

nyomjátok!!!!

előre is köszönöm :)

2014. nov. 7. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!