Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menni fog ez a dolog? FONTOS (bővebben lent) -->
Sziasztok!
16 éves lány vagyok.A fiú,akivel úgy vettem észre,hogy alakul valami,elhívott 1 randira.Első találkozásunk lenne egymással.Mondta kijön értem kocsival meg minden.Nyilvános helyekre nem szeretne menni(előtte is kerülte ezeket a helyeket,most sem lesz másképp gondolom.) :)
Mikor beszállok a kocsiba,hogy köszönjek neki??Puszi vagy csók??
Meg mondta,hogy vesz ki egy panzióban vmi szobát,ahol kettesben ellehet lenni,nyugisan,romatikázva stb..
Elsőre nem szeretném,hogy megtörténjen a dolog...Egyrész mert szűz vagyok még,másrészt pedig mert nem akarok könnyűvérűnek tűnni,aki már az első anadó alkalommal lefekszik vele.Téma az meglenne biztosan,hoznám a formám...
Szóval a kérdés az ,h puszi vagy csók,illetve hogy mit csináljunk a szobában??Petting mehet,vagy még az is korai??
Válaszaitokat előre is köszönöm.....;)
Szép estét!
Én majdnem 16 voltam amikor összejöttem párommal, 10 éve vagyunk együtt, azóta a férjem. Én majdnem egy évet vártam mire először lefeküdtünk.
Tudom a mai 16 évesek már nem olyanok mint az én időmben. De szerintem ha taliztok az olyan helyen legyen ahol többen is vannak, ha ez igy jó neki, akkor egy idő után mehettek olyan helyre is ahol kettesben vagytok. Engem anno moziba vittek. Jó, tudom ott nem ketten voltunk, de olyan jó volt mellette ülni, és hozzábújni...
Első alkalommal semmiképp ne menj vele panzióba, és max. puszi :)
Figyelj drága,nagyon naív vagy!
1.igaza van annak,aki írta,h 22éves fiú nem nagyon akar 16éves lánnyal komoly kapcsolatot
2.1.randin nagyon nem szokás hotelszobába menni
3.le akar veled feküdni(100%)
4.ez abból is látszik,amit te erre megcáfolásnak írtál:"meglátjátok,h VONZÓDTOK-e egymáshoz..."-hát ennek is elég sex fellingje van,nem hiszem,h azt akarta kifejezni vele,h tetszeni fogtok-e egymásnak,mivel gondolom ez már alap,ha elhívott,nah meg az,h rögtön arra terelődött a téma,aminek ilyenkor még fel sem kellene merülnie,szóval biztosra veheted a hátsó szándékait.És további kérdésedre válaszolva,ne haragudj,de 16éves vagy(bár sztem ez minden normális emberre vonatkozik):1.randin nem kell pettingelni egy "vadidegennel"-ugye te sem gondolod komolyan h utána komoly kapcsolatod lesz?(hidd el,kell az érzelmi háttér,h élvezd a dolgot,anélkül egy nulla,sőt rossz lesz)
Remélem érted mit akartam mindezzel mondani.Az meg rajtad múlik,h h döntesz.
20/L
21:55-ös vagyok!
Tényleg nem kell lefeküdni első alkalommal egy pasival, bár tényleg nagyon arra hajt ahogy leírtad!
Most lehet lepontoznak, de ha rám hallgatsz igenis megmutatod neki, hogy nem vagy könnyen kapható! Elvileg a pasik jobban értékelik azokat a csajokat akiért küzdeni kell.
21:58-as vagyok megint.Annyit tehetsz,ha mégis szeretnél vele találkozni,h kikötöd,csak olyan helyre vagy hajlandó első randin(meg azután is egy ideig)menni,ahol nem egyedül vagytok,legalábbis nem olyan hely,ahol megtörténhet.Valószínűleg ha ezt leszögezed,ki fog bújni a szög a zsákból,h mit szeretne.Egyszerűen megmondod neki,h te a kezdeti időkben szívesebben ülsz be vhova vagy mozizol egyet,stb.
Vigyázz magadra!Pussz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!