Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Menni fog ez a dolog? FONTOS...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menni fog ez a dolog? FONTOS (bővebben lent) -->

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves lány vagyok.A fiú,akivel úgy vettem észre,hogy alakul valami,elhívott 1 randira.Első találkozásunk lenne egymással.Mondta kijön értem kocsival meg minden.Nyilvános helyekre nem szeretne menni(előtte is kerülte ezeket a helyeket,most sem lesz másképp gondolom.) :)

Mikor beszállok a kocsiba,hogy köszönjek neki??Puszi vagy csók??

Meg mondta,hogy vesz ki egy panzióban vmi szobát,ahol kettesben ellehet lenni,nyugisan,romatikázva stb..

Elsőre nem szeretném,hogy megtörténjen a dolog...Egyrész mert szűz vagyok még,másrészt pedig mert nem akarok könnyűvérűnek tűnni,aki már az első anadó alkalommal lefekszik vele.Téma az meglenne biztosan,hoznám a formám...

Szóval a kérdés az ,h puszi vagy csók,illetve hogy mit csináljunk a szobában??Petting mehet,vagy még az is korai??

Válaszaitokat előre is köszönöm.....;)

Szép estét!

2010. jan. 26. 21:37
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet egy 22 éves normális én 17 vagyok barátom meg 21. De amúgy én be se szállnék a kocsijába a panziós dolog miatt... Szerintem akkor is találkozzatok valami oylan helyen ahol van pár ember...
2010. jan. 26. 21:50
 22/38 A kérdező kommentje:
DE mondom h a PANZIÓT csak felvetette!!!
2010. jan. 26. 21:51
 23/38 A kérdező kommentje:
de köszönöm mindenkinek a gyors válaszát!!
2010. jan. 26. 21:51
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd meg neki, hogy nem szeretnél odamenni. Te hol lennél vele szívesen?
2010. jan. 26. 21:52
 25/38 A kérdező kommentje:
Én vmi beülős helyre gondoltam,mint általában az emberek,de akár 1 termál,vagy szauna is jó lenne.
2010. jan. 26. 21:52
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mond meg neki :) Vagy menjetek moziba (valahogy érdeklődjétek meg, hogy mennyien lesznek a terembe, és akkor viszonylag kettesben lesztek)
2010. jan. 26. 21:56
 27/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2010. jan. 26. 21:57
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Az első pár alkalommal legyél visszafogott, ne legyen csók, csak ha már tényleg úgy érzed, hogy komolyan szeret téged... Egyébként a leírtak alapján egyetlen célja hogy lefektessen...
2010. jan. 26. 22:34
 29/38 lacikaaaaa ***** válasza:
100%
Ehez tényleg csak annyit lehet hozzáfűzni hogy dugni akar. Ennyi.
2010. jan. 27. 11:02
 30/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megfogadom!
2010. jan. 27. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!