Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Menni fog ez a dolog? FONTOS...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menni fog ez a dolog? FONTOS (bővebben lent) -->

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves lány vagyok.A fiú,akivel úgy vettem észre,hogy alakul valami,elhívott 1 randira.Első találkozásunk lenne egymással.Mondta kijön értem kocsival meg minden.Nyilvános helyekre nem szeretne menni(előtte is kerülte ezeket a helyeket,most sem lesz másképp gondolom.) :)

Mikor beszállok a kocsiba,hogy köszönjek neki??Puszi vagy csók??

Meg mondta,hogy vesz ki egy panzióban vmi szobát,ahol kettesben ellehet lenni,nyugisan,romatikázva stb..

Elsőre nem szeretném,hogy megtörténjen a dolog...Egyrész mert szűz vagyok még,másrészt pedig mert nem akarok könnyűvérűnek tűnni,aki már az első anadó alkalommal lefekszik vele.Téma az meglenne biztosan,hoznám a formám...

Szóval a kérdés az ,h puszi vagy csók,illetve hogy mit csináljunk a szobában??Petting mehet,vagy még az is korai??

Válaszaitokat előre is köszönöm.....;)

Szép estét!

2010. jan. 26. 21:37
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem terhes vagy.
2010. jan. 26. 21:39
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
öööö... nem akarlak megbántani, de Ő meg akar du*ni! Szóval szerintem ne menj vele sehova, ha még nem akarsz! pettingnél úgysem áll meg!
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
puszi és szerintem első randira ez mind korai.
 4/38 anonim ***** válasza:
76%

Ritka nagy Qva vagy.

Pontozz le de, akkor is az vagy.

lol

Amúgy kamu. Nincs ekkora idióta aki ezt komolyan megkérdi.

2010. jan. 26. 21:40
 5/38 Rainmaker ***** válasza:
100%
16 évesen? Hát, ha nagyon meg akarod bánni a későbbiekben, akkor hajrá, de én azt tanácsolom, hogy ne menj vele sehová, főleg ne egy hotelszobába kettesben, első randiként. De ha te így akarsz nagylány lenni, jól van, csak majd ne lepődj meg. De gonoszkodásomat leszámítva - amiért egyébként elnézésedet kérem - nagyon nem tanálcsolnám, hogy elmenj egyáltalán erre a "randira".
 6/38 A kérdező kommentje:

Elsőnek üzenem,hogy nagyon szellemes.

Másodiknak pedig,mindenképp csak dugni akar? ennyi? :S

7/38 anonim ***** válasza:
93%

annyira naiv kislány vagy még... ha nálad még kérdés, hogy első randin a petting mehet-e vagy sem...

végülis te döntésed, de ha belemész, ne csodálkozz, ha csak egy menet leszel neki...

2010. jan. 26. 21:41
 8/38 Rainmaker ***** válasza:
93%
Dugni akar. Ennél egyértelműbbet nem nagyon tudok elképzelni...
2010. jan. 26. 21:43
 9/38 A kérdező kommentje:

Milyen alapon ribancozol te le engem??Tisztában lehetnél a fogalmával...nem pontozlak le mert az gyerekes dolog.

Amúgy miért ne menjek el vele a randira? 22 éves amúgy

10/38 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok! Én nem mondtam hogy csak azt akar, de hogy panzióba azért visz, az 100%. De attól még lehet köztetek normális kapcsolat utána!!
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!