Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menni fog ez a dolog? FONTOS (bővebben lent) -->
Sziasztok!
16 éves lány vagyok.A fiú,akivel úgy vettem észre,hogy alakul valami,elhívott 1 randira.Első találkozásunk lenne egymással.Mondta kijön értem kocsival meg minden.Nyilvános helyekre nem szeretne menni(előtte is kerülte ezeket a helyeket,most sem lesz másképp gondolom.) :)
Mikor beszállok a kocsiba,hogy köszönjek neki??Puszi vagy csók??
Meg mondta,hogy vesz ki egy panzióban vmi szobát,ahol kettesben ellehet lenni,nyugisan,romatikázva stb..
Elsőre nem szeretném,hogy megtörténjen a dolog...Egyrész mert szűz vagyok még,másrészt pedig mert nem akarok könnyűvérűnek tűnni,aki már az első anadó alkalommal lefekszik vele.Téma az meglenne biztosan,hoznám a formám...
Szóval a kérdés az ,h puszi vagy csók,illetve hogy mit csináljunk a szobában??Petting mehet,vagy még az is korai??
Válaszaitokat előre is köszönöm.....;)
Szép estét!
Ritka nagy Qva vagy.
Pontozz le de, akkor is az vagy.
lol
Amúgy kamu. Nincs ekkora idióta aki ezt komolyan megkérdi.
Elsőnek üzenem,hogy nagyon szellemes.
Másodiknak pedig,mindenképp csak dugni akar? ennyi? :S
annyira naiv kislány vagy még... ha nálad még kérdés, hogy első randin a petting mehet-e vagy sem...
végülis te döntésed, de ha belemész, ne csodálkozz, ha csak egy menet leszel neki...
Milyen alapon ribancozol te le engem??Tisztában lehetnél a fogalmával...nem pontozlak le mert az gyerekes dolog.
Amúgy miért ne menjek el vele a randira? 22 éves amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!