Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiért nem megy a páromnak velem a sex? Miért? Mit csináljak. Egyre mélyebbre süllyed a dolog. Úgysem fog menni. Stb. stb. Úgy tünik pedig kiván, nem ilyen jellegü a gond. Egyszercsak mégis fél hat?
Figyelt kérdés
34 éves lány vagyok. A pasim 40. Eddig minig minden kapcsolatunkban teljesen rendben volt a sex.Meg szeretném menteni a kapcsoaltot. Mit csináljak?2009. márc. 3. 06:39
1/6 anonim válasza:
Egészség-->férfiak egészsége.
Ott rengeteg ugyan ilyen kérdést találsz és jók a válaszok is.
2/6 anonim válasza:
Lehet van valami betegsége amiért 1/2 6-ot mutat.Ez lehet prosztata gyulladás,ha szed vmilyen gyogyszert a mellékhatása is válthat ki ilyen jellegü problémát.Persze csak ha ezek a dolgok fenn állnak!Ha nincs semmi baja,lehet hogy őnbizalom hiányban szenved.Mert ha 1-szer feláll neki,utánna mikor kellenne tenni vmit és nem megy az vmi gond lehet.Ülj le vele beszélgetni,hátha kiderül vmi és tudjátok orvosolni a dolgokat.
3/6 A kérdező kommentje:
sajnos egyébként, (mert az lenne a könnyebb ügy) ez tuti nem egészségi probléma, inkább pszichés...40 éves pánik? Most lesz a szülinapja...vagy vmi ilyesmi. dehogy csak velem van ez...ez a gond legfőképp..(
2009. márc. 3. 10:18
4/6 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Van egy barátnőm 3 hónapja, de sajna én sem tudtam még elmenni. Nálam szerintem az a baj, hogy nagyon szeretem, és csak azt nézem, hogy neki jó legyen. Magammal pedig nem foglalkozom. Volt ilyen az előző bnőmmel is, de megoldódott. Szóval nem biztos hogy benned van a hiba.
5/6 A kérdező kommentje:
Mi is kb. november óta vagyunk amúgy együtt..és, igen ráadásul én pedig egyre inkább magamat kezdem hibáztatni...és lassanlassan mindketten görcsösen akarni...amúgy nálatok hogyan oldódott meg? sok-sok gyakorlással ugye?:)))
2009. márc. 3. 12:16
6/6 anonim válasza:
Hát pontosan nem is tudom már. Valami olyasmi volt, hogy kipróbáltunk egy új pózt. Akkor sikerült nekem, de utánna már nem volt gond. A mostanival még sehogy, de nagyon szeretem oda vagyok érte. Tudom, hogy megoldódik majd. De ez semmiképpen nem az ő hibája hanem az enyém. A legjobb módszer ha mindent megbeszéltek. Én is ezt teszem:) 30 éves vagyok egyébként.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!