Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Menni fog ez a dolog? FONTOS...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menni fog ez a dolog? FONTOS (bővebben lent) -->

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves lány vagyok.A fiú,akivel úgy vettem észre,hogy alakul valami,elhívott 1 randira.Első találkozásunk lenne egymással.Mondta kijön értem kocsival meg minden.Nyilvános helyekre nem szeretne menni(előtte is kerülte ezeket a helyeket,most sem lesz másképp gondolom.) :)

Mikor beszállok a kocsiba,hogy köszönjek neki??Puszi vagy csók??

Meg mondta,hogy vesz ki egy panzióban vmi szobát,ahol kettesben ellehet lenni,nyugisan,romatikázva stb..

Elsőre nem szeretném,hogy megtörténjen a dolog...Egyrész mert szűz vagyok még,másrészt pedig mert nem akarok könnyűvérűnek tűnni,aki már az első anadó alkalommal lefekszik vele.Téma az meglenne biztosan,hoznám a formám...

Szóval a kérdés az ,h puszi vagy csók,illetve hogy mit csináljunk a szobában??Petting mehet,vagy még az is korai??

Válaszaitokat előre is köszönöm.....;)

Szép estét!

2010. jan. 26. 21:37
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Háááááááát.....ez nagyon gyanús, hogy hotel szobában akar talizni. Szerinted miért? Beszélgetni máshol is lehet. Én a helyedben be sem szállnék a kocsijába.

N.

2010. jan. 26. 21:43
 12/38 A kérdező kommentje:
A panziót azt csak felvetette!Nem azt mondta h mindenképpen panzió,szoba meg ágy.csak h kettesben legyünk.
2010. jan. 26. 21:44
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

HA ez a kérdés komoly, akkor te vagy a leghülyébb ember akit valaha láttam ezen az oldalon. Ha nem akkor vicces vagy, indulj a csillag születikben.

22 éves biztos egy komoly kapcsolatot szeretne egy 16 éves lánnyal.

Csak "arra" kellesz neki, ez van de szerintem ne találkozz vele mert azt nagyon megbánod...

Te döntésed végül is nekem mindegy szóval leszarom.

2010. jan. 26. 21:45
 14/38 anonim ***** válasza:
75%

Az előző válaszoló nagyon vicces... -.-

Amúgy meg én is 16 éves vagyok, de szerintem ne menjen még a petting... Túl korai. Egyébként attól még, hogy nem fekszetek le, csak pettingeltek, és az ELSŐ találkozásnál, azért szerintem már az is sok.. Szerintem még ekkor csak beszélgessetek, ismerjétek meg egymást jobban:) Bár még nem voltam "úgy" együtt fiúval, de szerintem ha majd valamikor arra kerül a sor, hogy lefekszetek egymással, addigra csak jobban megismeritek egymást. Ezt a dolgot szerintem nem kell elsiettetni:)

Jaaa és szerintem csak puszi:)

2010. jan. 26. 21:46
 15/38 A kérdező kommentje:
Nem úgy ismertem meg őt,mint aki ártani akarna egy lánynak..
2010. jan. 26. 21:46
 16/38 A kérdező kommentje:
idézem ezt mondta: "először csak ismerkedünk,beszélgetünk,aztán majd alakul" ugyis érezzük egymáson hogy mennyire vonzódunk....de ha nagyon,akkor sem kötelező azt "..... ezt irta
2010. jan. 26. 21:47
 17/38 anonim ***** válasza:
Megint a második vagyok! Figyelj! Szeretnél vele sexelni?? Ha nem, akkor ne menj vele panzióba, de viszont akkor ne is csókold meg az elején! Ha akarsz, akkor meg.. Tudod Te, na!!!!
2010. jan. 26. 21:48
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

1. Ő szeretkezni akar veled, lehetőleg minél hamarabb. Ha te nem akarsz, azt jó lesz előre tisztázni. NAGYON csalódott lesz (jó esetben csak ennyi), ha egy privát szobában pettingelni kezdtek, aztán te benyögöd, hogy "ja, én csak ennyit akartam, inkább álljunk le". Ha kerüli a nyilvános helyeket, nem jó csávó, hanyagold.

2. Teljesen mindegy, hogy köszönsz, ne problémázz rajta. Csak akkor fogsz "belezavarodni", ha előtte görcsölsz.

3. EZ MINDEN CSAJNAK SZÓL, AKI EZT OLVASSA: könyörgöm, esedezem, HAGYJUK MÁR ezeket a f.szságokat, hogy "futok előtte még egy kört, mert különben könnyűvérűnek tartana". Ennél károsabb, alaptalanabb, félresikerültebb illúzióba még nem nagyon futottam bele. Senki sem fog ATTÓL könnyűvérűnek nézni, hogy lefekszel a pasival, ha mindketten tényleg erre vágytok. Viszont a kezdőket (és időnként a haladóbbakat is) k.rvára meg tudja zavarni, ha mindenféle látható ok nélkül utasítják vissza a közeledését. Baromi megkavaró és kényelmetlen érzés lehet ez a pasinak, személyes tapasztalat. Ez az egyik olyan "szociális szabály", aminek a világon semmi értelme nincs, és csak hátrányai vannak.

Ne a párod rovására szerezd meg magadnak a "nehezen kapható lány" szerepének hamis boldogságérzetét, légyszíves.

19/38 anonim ***** válasza:

21:46-os vagyok!!!

Nem az előttem lévő komizóra értettem, h "nagyon vicces", hanem amikor én néztem ezt a kérdést, és írtam ezt a választ, akkor még csak 1 kommentár volt, és arra mondtam, h "az előző nagyon vicces":P

szóval az első kommentárra mondtam:D

20/38 anonim ***** válasza:
100%
Meghúz, aztán ott hagy, de menj csak vele panzióra, d*gasd is meg magad, elvégre is már naaagy 16 éves lány vagy, okos ember mások kárán tanul, hülye a sajátján se...
2010. jan. 26. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!