Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyógyszer mellett terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszer mellett terhes lettem és most nem tudom mit csináljak?!? Szeretném a babát de nem élek olyan körülmények között most h megtartsam. A párom kitart mellettem akárhogy döntök.

Figyelt kérdés
Érdekelne h így nem lehet-e baja h gyógyszer mellett fogant? És minden az abortuszról hogy zajlik mennyibe kerül stb.
2010. jan. 25. 16:17
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

22:03

Hogy jön ide a kisebbség? Lol.

Nem fajháborút mondtam, hanem rajháborút.

Na mind 1 inkább bújjál el.

Huhh de utálom az ilyen embereket.

Következő mi lesz? Bevonjuk a politikát? pff.

2010. jan. 25. 22:29
 52/56 anonim ***** válasza:
Elnézést, tényleg F-nek láttam.
2010. jan. 25. 22:34
 53/56 anonim ***** válasza:
Na ez a rekord: 51 válaszból 8! használható.
2010. jan. 25. 22:39
 54/56 A kérdező kommentje:
Igazán sajnálom hogy ezt okoztam a kérdésemmel.De azért leszögezném hogy igenis felelősségteljes vagyok épp ezért szedtem gyógyszert. És nem attól félek hogy ez nekem mennyire fog fájni testileg,hanem a lelki részétől,én már most k..va szarul érzem magam csak mert gondoltam rá és nem tudom mi lesz velem ha az abortusz mellett döntünk a párommal.Mert így hogy még nem dolgoztam igen nehéz lenne felnevelni még úgy is hogy stabil a kapcsolatom és a párom dolgozik.De neki is van elég fizetni valója hogy most eltartson engem is,de tudom hogy őt nem zavarná de engem igen mert nem akarok senkin élősködni.És nem akarok azon idegeskedni hogy miből lesz a picinek ruhája meg kiságya stb. stb...Én mindent megakarok neki adni és nem akarom hogy akármit is nélkülöznie kelljen.És a szüleim biztos támogatnának de nem nekik akarok gyereket szülni hanem magamnak.Már voltam orvosnál és 3 hetes vagyok szóval még van időm eldönteni de azt tudom hogy nem fogom örökbe adni mert ha már kihordom biztos nem tudnám odaadni senkinek,nyugodtan tartsatok önzőnek vagy akárminek nem adom oda senkinek a picimet.
2010. jan. 26. 10:30
 55/56 anonim ***** válasza:

látjátok, az van amit mondtam. A kérdező a lelki dolgoktól fél, és nem a testitől (üzenem annak aki pampogott h nem fog fájni, meg lovagolt a néma sikolyon)

Ha nem tudod megtartani, és tényleg nulla az esélye annak h megtartsd a babád, akkor tedd azt amit kell :(

Jah, és az a 81%-os válaszolónak aki nem írt olyat amin kiborultam, annak üzenem h ne haragudjon ha neki is ment olyan üzenet amit igazából nem neki szántam. Elgurult a gyógyszerem...viszont a 2. 3. írásomban említettem h "akinek ne inge ne vegye magára"...szóval nem kellett volna magadra venned ha egyszer már te is láttad h nem neked szól az üzenet...

2010. jan. 26. 18:18
 56/56 anonim válasza:
Most találtam rá erre a durva történetre.. :( Sajnálom..:( Szabad tudni, hogy milett a picivel?
2010. okt. 4. 00:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!