Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszer mellett terhes lettem és most nem tudom mit csináljak?!? Szeretném a babát de nem élek olyan körülmények között most h megtartsam. A párom kitart mellettem akárhogy döntök.
22:03
Hogy jön ide a kisebbség? Lol.
Nem fajháborút mondtam, hanem rajháborút.
Na mind 1 inkább bújjál el.
Huhh de utálom az ilyen embereket.
Következő mi lesz? Bevonjuk a politikát? pff.
látjátok, az van amit mondtam. A kérdező a lelki dolgoktól fél, és nem a testitől (üzenem annak aki pampogott h nem fog fájni, meg lovagolt a néma sikolyon)
Ha nem tudod megtartani, és tényleg nulla az esélye annak h megtartsd a babád, akkor tedd azt amit kell :(
Jah, és az a 81%-os válaszolónak aki nem írt olyat amin kiborultam, annak üzenem h ne haragudjon ha neki is ment olyan üzenet amit igazából nem neki szántam. Elgurult a gyógyszerem...viszont a 2. 3. írásomban említettem h "akinek ne inge ne vegye magára"...szóval nem kellett volna magadra venned ha egyszer már te is láttad h nem neked szól az üzenet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!