Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszer mellett terhes lettem és most nem tudom mit csináljak?!? Szeretném a babát de nem élek olyan körülmények között most h megtartsam. A párom kitart mellettem akárhogy döntök.
sztem 18:17es, te lehetsz kb 13. Olyanokat írsz h az felháborító. És még neked áll feljebb? Talán úgy kéne fogalmazni h ne értsenek félre....
Különben meg nekem van elegem az ilyen FŐ-FŐ OKOSKOKBÓL mint amilyen TE vagy!
Sose volt még abortuszod, mert ha lett volna akkor biztos nem így írkálnál. Lelkileg elég szegény ember lehetsz Szánlak érte....
Ha a 18:16-osnak szántad, akkor inkább kérj bocsánatot az alaptalan sértegetésért, ne pedig folytasd. Te játszod a nagyokost és az erkölcs csőszt. Holott fogalmad sincs semmiről. Te nyilván örülnél szívből egy terhességnek, amit nem is akartál és mindent megtettél, hogy ne legyél az. Tudod én csak azt tudom szánni, aki alaptalanul ítélkezik, csak azért, hogy azt higgyék róla, hogy tökéletes ember. Pont ezért lesz hiteltelen, amit mondasz.
Nyugodtan tippelgetheted az életkoromat, de megnyugtatlak bőven felnőttem már, éppen ezért nem beszélek olyan hangnemben veled, ahogyan te másokkal. Őszintén remélem, hogy ha egyszer te is ilyen rossz helyzetbe kerülsz, mint a kérdező, akkor neked nem fognak véleményt osztani olyan emberek, mint amilyen te is vagy.
hát te kezdted el osztani az észt...és te tippelgettél először...
És bocsi, én kérek elnézést h ÉN MEG FOGOM TARTANI A GYEREKEMET HA TERHES LESZEK.
Te elvetetheted, vagy csinálhatsz vele azt amit csak akarsz, és nem fogok bocsánatot kérni azért, mert ki vagyok osztva mert meg merek védeni egy ártatlan kis életet. Ne kelljen már megölni ha nem muszály.
Te meg itt akaratoskodsz és észre se veszed magad.
Te kezdted el részletezni h sz@rdarab meg minden.
Én addig egy rossz szót nem szóltam. Nem tudom akkor ki az alpári...
De nyugodt lehetsz h én meg fogom tartani a gyerekemet és nem fogom eldobni magamtól. Akárhogy hozza a sors.
Vagyis 69 nah. Aztán elképzelhető, hogy már te is kaptál belőle. Nézd már meg légyszíves kinek szólogatsz be. Egy szóval sem mondtam és nem részleteztem semmilyen sz@rdarabot. TANULJUNK MÁR MEG LÁTNI NE CSAK NÉZNI!!!
Megnézném én azt, hogy 19 évesen mennyire örülnél egy gyereknek.
",én is tudok neked oylan filmet csinálni a csokoládéról,amin összehasonlitóm egy darab szarral,megdöbbentő a haosnloság,meg tudok olyat hogy nyálamat csorgatva zabálok és hümmögök előtted.."
Akkor ebbe tényleg nincs sz@r-ról szó, ugye?
Merthát pont tényleg olyan filmről van szó (értem ezalatt a néma sikolyt) amit PONT egy ilyen hasonlattal kell illetni, ugye?
Tényleg?! Nem is tudtam...-.-
AZért először is nézzük meg h hová milyen hasonlatot biggyesztünk....
Utánna meg h kinek dumálunk
Végül gondoljunk bele h egy emberélet forog kockán nem egy plüsscica hogyléte a tét.
És ismétlem magam, én 21 éves vagyok, stabil kapcsolatban élek, és igenis bevállalnám a gyereket.
Ennyi!
Üdv 79%-os válaszoló.
Tudsz te egyáltalán olvasni mondd csak?
Akkor mutatok neked valamit:
Jaj hát erről beszélek,jön a drámázás meg a mélyremenő következtetések abból hogy azt irtam a film erősen korlátolt..persze ebből rögtön azjön hogy leszarom ha abortuszom lenne (meg nyilván volt is,már több) és biztos gazdag is vagyok,ugyhogy azért is utálni kell. Mindjárt sirok tényleg. Számomra az az oktato film,amiből tudok tnaulni,ami mind a két oldalt ,érveket ellenérveket bemutat,én is tudok neked oylan filmet csinálni a csokoládéról,amin összehasonlitóm egy darab szarral,megdöbbentő a haosnloság,meg tudok olyat hogy nyálamat csorgatva zabálok és hümmögök előtted..
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
82%-BAN HASZNOS VÁLASZOKAT AD! LÁTOD AZ ÉN %-OMAT??? 81!
Most komolyan azért, mert te olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy meg tudnád tartani a babádat, elvárod, hogy mindenki, aki védekezés mellett esik teherbe, tartsa meg??
El nem tudom képzelni hogyan fajulhat idáig az emberi rossz indulat. Örülj a saját stabil párkapcsolatodnak és annak, hogy nem kerültél még olyan helyzetbe, hogy el kelljen egyáltalán ezen gondolkoznod! Nemhogy még másokat szidni...és még te szánalmasozol itt bárkit????? Nem tudom miféle etikai istennőnek képzeled magad, de akár fejen is állhatsz, az abortusz engedélyezett dolog. És tudod el lehet ítélni, de másnak a pofájához vágni, ráadásul olyannak, aki nem is tehet róla! Áhh...kiábrándító nem tudom hová tart az emberi rosszindulat, de ez komolyan mindennek a teteje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!