Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszer mellett terhes lettem és most nem tudom mit csináljak?!? Szeretném a babát de nem élek olyan körülmények között most h megtartsam. A párom kitart mellettem akárhogy döntök.
te meg h ilyen alpárian fogalmazol, csak mert nem mindenki ért veled egyet...
Meg h ilyen értelmesen tudsz fogalmazni....
tényleg, az a sz@rdarab-és csoki hasonlítás, az nagyon kultúrált beszólás volt bazzeg.
nem fogok másolgatni, elég h gyökér vagy ha ilyenen felpumpálod magad.
Van aki elítéli az abortuszt, és van aki nem.
Én az előbbibe tartozom és letojom magasról h neked mi a véleményed arról a néma sikolyos videóról. Nem az ilyen gyengeképességűeknek szól mint amilyen te vagy, hanem az olyanoknak akik éreznek magukban némi felelősségérzetet és emberséget.Aki nem megy el megszakításra csak mert az hű de egyszerű megoldás.
Jelen esetben a kérdező nem tehet róla h becsúszott a gyerek, de ha elmegy ab.-ra nem fogom elítélni.
Viszont az olyan embert elítélem aki nem védekezik, és kb röhög azon h hány abortusza volt már életében.
Meg az olyat mint te vagy, mert nem kéne egy videót így lefik@zni, amikor sztem teljesen szívhezszóló és próbálja rávezetni a nőket h ez nem játék dolog (már akinek)
Jó hogy nem olyan videót csinálsz ami azt hirdeti h "kefélj orba szájba, úgyis van megoldás.az abortusz. mert az nem ilyen meg olyan eszközzel történik meg nem is fáj...sőt. Mindenkinek ajánlod."
Nagyon ezt sugallja a mondanivalód...
Kedves valaki aki sértegeti azt, aki éppenséggel nem kövezett meg mindenkit az abortusz miatt. Szerintem nem őt nézik alpárinak, hanem azt, aki csak okoskodni tud, fogalma sincs semmiről, azt sem tudja mit beszél, elítél mindenkit akinek valaha volt abortusza, holott látod, gyógyszer mellett lett terhes, ezek szerint megtörténhet akárkivel.
Nem azt fogják alpárinak nézni, aki a hasonlítást írta...
17:25
Te vagy nagyon beteg ember vagy, vagy csak hülyének nézel (engem).
Mi az, hogy a legjobb megoldás az abortusz? Bújjál el a föld alá és ne gyere elő.
Egyesek ezt a kamudumát beveszik de, akkor én lefordítom máshogy:
Ha az abortusz mellett döntesz akkor nem vagy gonosz, csupán csak egy embert ölsz meg ( IGEN AZ MÁR EGY EMBER).
Szard le, hogy megszabadultál a gyerekedtől mielőtt megszületett volna
Már megbocsáss, én nem szóltam bele, hogy hogyan döntsön. Annyira idegesítenek az ilyen etikai okoskák, akik jobban tudnak mindenkinél mindent, még azt is, hogy mit jelent maga az abortusz (megjegyzem a jelenlévők 99%-a csak a wikipédiát bújja onnan "informálódik") és leszóltok egy olyan lányt aki VÉDEKEZÉS MELLETT esett teherbe. És akkor tulajdonképpen ő szemét ha nem akarja a gyereket? Nyilván azért védekezett, hogy ne legyen gyereke...
Ez az örökbe adás dolog pedig olyan, hogy hatalmas szád van, de ha a sajátodat kéne másnak odaadni, akkor kicsit visszavennél...fogalmad sincs mit jelent másnak konkrétan "elajándékozni" a gyereket.
És ismétlem, egy szóval sem mondtam, hogy menjen abortuszra, ha kicsit értelmesebben végig olvastad volna, akkor rájöttél volna, hogy elmondtam, hogy akár terhesség mellett is végig lehet csinálni a főiskolát, amennyiben nem veszélyeztetett terhes. Szóval szerintem egy kicsit olvass és utána oszd az észt és az erkölcsöt mindenkinek...(akinek nem is volt még abortusza lehetőleg azt se hagyd ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!