Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszer mellett terhes lettem és most nem tudom mit csináljak?!? Szeretném a babát de nem élek olyan körülmények között most h megtartsam. A párom kitart mellettem akárhogy döntök.
sz@rok a százalékra.
Akinek ennyi esze nincs h felfogja h a néma sikoly nem oszkárdíjas filmnek készült, hanem TANÍTÓ szándékkal, az nekem ne pofázzon.
Ki lettem hozva a sodromból!
Ez a film nem mindenben fedi a valóságot, javarészt azért van h a 13-és az attól feljebb lévő korosztálynak megmutassa h ne megszakítással védekezzen, tanuljon felelősséget h egy emberélet nem játék.
Nem az a lényeg h nem kaparnak, meg h szippantanak mert az milyen fájdalommentes...stb.... hanem az h megmutassák a dolgokat kicsit a másik szemszögből is.
Amúgy meg tényleg verheted magad h 2%-al többed van mint nekem...szánalom!!!!!
De agyilag lent vagy vhol....a gyökér alatt kb.
Tádámm:
utolsó, 28 évesen lehet h én is bevállalnám ugy. de 19 évesen még inkabb a tabi.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 15:54
nem képzelem magam semilyen feljebbvalónak, nem fogok fejreállni h engedélyezett az abortusz, majd mindenki a lelkiismeretével fog elszámolni (már ha van olyanja) és majd akkor álljon fejre ha később esetleg nem lehet neki gyereke.
Bocsi kedves irigykedő h stabil a párkapcsolatom, sanálom h ezekszerint neked nem.
Nem mondom h mindenki tehet arról ha becsúszik a bébi, és h mindenképp meg kell tartani, azt is írtam h hanem muszály ne öljünk már meg egy kis életet....
De ez se tud olvasni....
Sebaj. Az a szánalom h én az élet mellett "harcolok" más meg ott tart h vetessük el, mert az a marha egyszerű megoldás.
(és ez most nem neked szól 81%)
Akinek nem inge ne vegye magára!
Én olyan vagyok h ha látok egy kóbor kutyát azt is megszánom, akkor pont egy gyereket ne akarnék megmenteni?
Ha csak egy kis esély van arra h el tudja tartani az ember, meg meg bírja oldani a későbbieket, akkor ne vetesse el!
Sajnálom h a szívemen viselem az ilyen dolgokat, de tudod mit? Én emelt fővel mondom azt h ilyen vagyok! Szégyen h mindenki a legkönnyebb megoldást választja, és meg sem próbál felelősségteljesen gondolkozni!
ennyi.
Én is megszánom a kóbor kutyákat, sőt mindent, de igenis előrébb helyezek egy pórul járt felnőtt nőt, mint egy pár hetes embriót vagy magzatot. A lelkiismeret pedig nem a te dolgod.
Mint mondtam, idősebb vagyok nálad, én bőven felnőttem, stabil párkapcsolatom van, de tudod a szeretet nem minden. Elég sz*r helyzet van ma, nem mindenki teheti meg, hogy megtartja a védekezés mellett fogant gyermekeket. Nyilván ha lenne rá esélye, hogy megtartsa, akkor nem írt volna ki kérdést, hanem szó nélkül megtartotta volna. Ítélkezésnek pedig ennél a kérdésnél nincs helye...sajnálom, hogy te idáig jutottál.
"majd mindenki a lelkiismeretével fog elszámolni (már ha van olyanja) és majd akkor álljon fejre ha később esetleg nem lehet neki gyereke. "
Hol látod itt azt h ítélkezem, okostojás?
Egy példa:
Én semmit nem mondok, de azt igen, h egy normális ember nem az abortusz okozta testi fájdalomtól fél, hanem a lelkitől.....
Magyarul nem normális ember az, aki a fájdalomtól fél. Ez talán nem ítélet? Véleménymondás olyanról, amiről nem tudod, mi a háttere, például. Iszonyatosan ocsmány dolog, az pedig főleg, hogy elkezdtél tévedésből sértegetni engem, mert elnézted az időpontot, rá is jöttél és utána ahelyett, hogy annyit írtál volna, hogy ne haragudj nem neked szántam, elkezdtél megint azokkal a válaszokkal "vádolni", amelyeket láthatóan szintén nem én írtam és most is képtelen vagy abbahagyni, pedig egyetlen egy válaszomban sem tanácsoltam senkinek, hogy menjen abortuszra. Még mindig képtelen vagyok felfogni miért csinálod. Nemhogy elmondtad volna a kérdéshez a véleményed és békén hagytad volna, aki ellenkező véleményen van, mint te, nemhogy azokat kezded támadni, akik tulajdonképpen semmi olyan nem írtak, ami indulatot válthat ki. Akkor ki az éretlen? Szerintem hagyjuk...én beleuntam az értelmetlen vitába...teljesen felesleges, úgysem érted meg, hogy azokat nem én írtam és ha vele van problémád, neki írd meg ne azoknak, akik semmi rosszat nem mondtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!