Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók szomorú körülmények között?
Figyelt kérdés
Eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha valakinek így történik meg. Pl. A szerelmet vall B-nek, de B nem vevő erre, mert csak baráti szinten tudja elképzelni a kapcsolatot (de nem idegen). Ennek ellenére csúnyán fogalmazva kíméletességből megtörténik a dolog. Vagy két személy búcsújánál, amikor tudott, hogy a két fél soha többé nem látja egymást.
Ha ilyen szituációban történik, akkor vajon ez rányomja a bélyegét egy olyan személy életére, akinek ténylegesen az az első? Vagy inkább jobb kihagyni a dolgot, és valaki mással valami vidámabb pillanatra hagyni? Esetleg valaki átélt már hasonlót? Megbánta?
2011. okt. 1. 12:19
1/3 anonim válasza:
Hát nekem életem első nagy szerelmes esélytelen volt, igaz az gyerekszelem volt. A második amikor fiatal kamasz lettem az is az volt. A 3. igazi nag yszerelmem csak ennyit kérdezett mikor elmondtam neki: chhhh és mit csinálnak? A negyedikkel összejöttem de 2 hónap után sms-ben dobott... Azóta nem tudok komolyan szerelmes lenni. :D Smárolni meg nem szerelmemmel smároltam, hanem egy csajjal a diszkóban. A kérdésedre annyira válasz ebből, h nálam a szerelemre nyomta rá erősen a bélyegét a dolog, és szerintem csókkal is így van.
2/3 anonim válasza:
Anno nekem is olyan volt az első csókom mint az első válaszolónak,csak nekem pont azzal akivel szerettem volna,és nem is én kezdeményeztem,mégse lett belőle semmi.16/F
3/3 anonim válasza:
Lány vagyok.. és nekem az első csókom egy lánnyal volt még néhány éve. Utána csak fiúkkal próbálkoztam. De azóta is személyiségproblémáim vannak.... persze nem biztos, hogy emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!