Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csók után mit csináljak egy randin?
Pl. ha a randi közepén történik akkor az miben változtatja meg a randi kimenetelét?
És ilyenkor legközelebb hogy köszöntsem?Arcra puszi , csók vagy csak simán?
Tudom gáz de 16 éves vagyok és ez az első randim és nem akarom elszúrni mert tényleg tetszik a csaj.
F
Miért lenne kínos? Ha összejön a csók, akk. a lány valószínűleg akarja úgyis.
A lényeg h. ne izgulj: nem matekfelmérőt mész írni, hanem randira mész :D
Ellenkezőleg, ha már csókoloztatok randi közben az azt jelenti, felszabadultabb, magabiztosabb leszel, ő pedig Még fogékonyabb lesz mindenre amit mondasz :) Ekkor kell tenned a legmélyebb benyomást, ha zavarba jössz vagy töketlenkedsz utána az nem túl imponáló. Mutass érdeklődést a dolgai iránt, hagyd hogy ő meséljen, kérdezz vissza, ha nem is tudsz bedobni épp semmi témát, ne aggódj ezzel a módszerrel akár az egész randi lemehet, a csajok imádják ha érdeklődő közönségük akad! Fontos hogy legyen önálló véleményed, ne bólogass mindenre mint egy kiskutya, de mindeközben legyél nyitott és érdeklődő a dolgaira. Búcsúzáskor nézz mélyen a szemébe, majd csókold meg gyengéden ne túl hosszan, köszönd meg az estét és elegánsan távozz! Esetleg később este írj neki egy sms-t amiben megköszönöd az estét és elmondod milyen szuperül érezted magad semmi túlzás, egyszerű kedves sms Imádni fogja
25/F
Utolsónak igaza van. Én is mindig ezt csinálom.
Vannak spec. szavak amiket bedobhatsz és nem is kell 100%-osan figyelni. Ilyen pl.: ez borzalmas lehetett, valóban úgy gondolod, átérzem, megértem, ne már komoly?
Lényeg hogy lássa hogy érdeklődsz utána :) Még ha nem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!