Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyógyszer mellett terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszer mellett terhes lettem és most nem tudom mit csináljak?!? Szeretném a babát de nem élek olyan körülmények között most h megtartsam. A párom kitart mellettem akárhogy döntök.

Figyelt kérdés
Érdekelne h így nem lehet-e baja h gyógyszer mellett fogant? És minden az abortuszról hogy zajlik mennyibe kerül stb.
2010. jan. 25. 16:17
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
Nemhiszem hogy baja lesz. Amugy mi történt hogy teherbe estél?
2010. jan. 25. 17:10
 12/56 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Juno című filmet.

Lehet később szeretnél majd és az abortusz miatt nem lesz rá lehetőséged (mert nem lehet kizárni ezt).

Örökbe is adhatod,

ha szeretnéd megtartani akkor szüleid sem tudnának támogatni a gyerektartásban?

2010. jan. 25. 17:10
 13/56 anonim ***** válasza:
85%

Szia! Nos előszöris én teljesen független vagyok, sokan itt nem azok abortusz témában, képtelenek józan ésszel gondolkozni és csak videokat linkelnek. Mindenképpen első dolgod legyen megerősíttetni a terhességet egy orvossal, ha még nem történt meg, láttam én már álpozitív teszteket. Amennyiben megerősíti meg kell kérdezni a baba állapotáról, illetve a tabletta használatról. Nem tudom milyen tablettát szedtél, de ezek a maiak már annyira nem ártalmasak. Ettől függetlenül azért mindenképp van kockázata, de tényleg nem sok, viszont orvos azonnal megmondja ha bármi baj van. 1 évet halasztottál a fősulin, a terhességed alatt, amennyiben nem vagy veszélyeztetett nyugodtan csinálhatod, persze a munka más kérdés. Sokan abban a tévhitben élnek, hogy még mindig curette kanállal történik az abortusz, pedig már nem. Szívócsővel. Számodra teljesen fájdalommentes és egyáltalán nem akkora az esély a meddőségre, mint ahogy itt előadják. Azért is nem curette kanalat használnak, hogy a nőket védjék.

Amit semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagynod, hogy akárhogyan is döntesz, nem szabad bűntudatot érezned. Semmi rosszat nem tettél, védekeztél, ez előfordulhat, megtörténhet. Ha az abortusz mellett döntesz, akkor te nem vagy gonosz, egyszerűen csak a legokosabb megoldást választottad. Amit tanácsolhatok, hogy ha jó kapcsolatod van a szüleiddel akkor beszélj velük és ez azért adhat egy támpontot. Én nem akarlak befolyásolni ezért is nem mondom el én hogyan cselekednék, ez rád van bízva.

Minden jót kívánok neked!

2010. jan. 25. 17:25
 14/56 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval egyetértek..főleg mikor 150 ember beirja a hülyeségeket,hogy mehetsz "kaparásra" mikor már rég vákumos modszerrel történik.. (ja és nekem nem volt abortuszom,csak ugy gondolom nem feltétlenül a legjobb megoldás mindenáron,bárhova,bármilyen szegénységbe,csonka családba megszülni egy ygereket)
2010. jan. 25. 17:28
 15/56 anonim ***** válasza:
Na végre valaki, aki megerősít :) Remélem ezek után másokban is tudatosul, hogy nem kaparással történik az abortusz és hogy nem videók alapján kell dönteni...
2010. jan. 25. 17:34
 16/56 anonim ***** válasza:
75%
Ja és mielőtt valaki a néma sikollyal jönne ,ha mondd nektek valamit hogy közvetett befolyásolás,az annyit takar hogy az a fuilm teljesen abrotuszellenes,és ugy is van beállitva minden.Ráadásul legalább 12 hetes a magzat "amit kivégeznek" de szerintem több. Persze igy sokkal "hatásosabb" . Egy sima hatásvadász dráma az egész,nekem hánynom kell tőle.
2010. jan. 25. 17:38
 17/56 anonim ***** válasza:
57%

hát én azért éreznék nem is enyhe bűntudatot ha megölném a gyerekemet.

Azért akármilyen ici-pici, akkor is egy kis élet.

És hozzáteszem, nem én írtam meg linkeltem az abortusz hátrányairól dolgokat...

Én semmit nem mondok, de azt igen, h egy normális ember nem az abortusz okozta testi fájdalomtól fél, hanem a lelkitől.....

2010. jan. 25. 17:39
 18/56 anonim ***** válasza:
24%

nekem alapból az hányinger h egyesek mennyire lesz@rják h abortuszt kell végeztetni.

Az olyannak aki ennyire érzéketlen, nem kell gyerek.

2010. jan. 25. 17:41
 19/56 anonim ***** válasza:
68%
Jaj hát erről beszélek,jön a drámázás meg a mélyremenő következtetések abból hogy azt irtam a film erősen korlátolt..persze ebből rögtön azjön hogy leszarom ha abortuszom lenne (meg nyilván volt is,már több) és biztos gazdag is vagyok,ugyhogy azért is utálni kell. Mindjárt sirok tényleg. Számomra az az oktato film,amiből tudok tnaulni,ami mind a két oldalt ,érveket ellenérveket bemutat,én is tudok neked oylan filmet csinálni a csokoládéról,amin összehasonlitóm egy darab szarral,megdöbbentő a haosnloság,meg tudok olyat hogy nyálamat csorgatva zabálok és hümmögök előtted..
2010. jan. 25. 17:45
 20/56 anonim ***** válasza:
0%

gratuláok az értelmi képességedhez kedves utolsó. Süllyedj el. De jó mélyre....

Magadnak csinálod h ilyen vélemény jöjjön le rólad a mások szemében....pff.

Nembaj, rajtad kívül mindenkinek leesett h már rág nem a filmről beszélünk...

Hasonlítsd csak össze a kakit meg a csokit, de akkor a kakit is edd meg...úgy lesz hiteles a videód.

2010. jan. 25. 17:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!