Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a nőket. Lehet még barátnőm?
Regen csúnya,mostanra atlagos külsejű,csendesebb fiú vagyok. Semennyi sikerem nem volt eddig lányoknal,csakis a hideg közönyt kaptam tőlük,csinalhattam barmit. Egyszerűen nem vesznek emberszámba.
Legutolsó eset hogy megbeszeltuk egy lánnyal hogy fellepünk egy kis ünnepségen. Facebookon folytattuk a beszelgetest amikor egyszercsak eltűnt es azóta se válaszolt.Ez vagy 5 napja volt..
Pedig nem akartam semmit tőle csak fellepni. Tiszta lelkes volt, azt hittem most vegre lesz sikerem valamiben..de arra sem méltat hogy válaszoljon.
Ilyen megkeseredettseggel lehet meg valakim?
19/F
#29, többféle önbecsülés van, lehet véleményem arról, mennyire vagyok jó a munkámban, mennyire vagyok segítő tagja a családomnak, a közösségnek, mennyire tudok jól rajzolni vagy énekelni (semennyire). Létezik azonban egy férfi nemi szerep is, és aki ennek nem felel meg, arra nem néznek férfiként a nők, ezt leszögezhetjük. A sikerek és az önbizalom így támogatják egymást ciklikusan. Az indító motívum a kinézeted, mert ha jóképű vagy, már gyerekként felfelé ível a karriered a lányoknál, már az ovónénik is máshogy néznek rád szerintem. Jó kezdés, növekvő önbizalom, még több siker, stb.
A másik eset, ha az arcvonásaid nem szépek, akkor ebbe a csapdába kerülsz, mint a kérdező. Negatív megitélés, negatív élmények, negatív gondolatok, és ebből negatív cselekedetek jöhetnek. Senki se mondta, hogy mindenkit meg kell dugni, de ahhoz dalai lámának kell lenni, hogy szeresd a lányokat, miközben ők megvetőek/semlegesek. Frusztrál, ha nem érted, mit csináltál rosszul, és akárhogy próbálod, nem fog menni. Ezért vagyok itt, hogy felvilágosítsam a kérdezőt, hogy ez arc/felsőtest kérdése, ne haragudjon a lányokra se emiatt, hiszen neki is a formás nők tetszenek, de ne haragudjon ömagára se mert ez genetikai alapú.
Azt nem tudom, hogy honnan veszed, hogy a lányokat mindig dicsérik pasik, barátnőik), megnézik őket, elhívják bulikba, facebook-os dolgok... Hidd el, a lányok között is vannak olyanok, akik átlagosan néznek ki (tehát nem csúnyák), nem barmok, mégsem kapnak ilyen "önbizalomnövelő" gesztusokat. És közben ők is csalódnak. Tehát ugyanott tartunk, csak mi annyival normálisabbak vagyunk, hogy nem gyűlöljük a fiúkat, és nem írunk ki 2 naponta "a fiúk el vannak szállva maguktól, köcsög az összes" kérdéseket.
És nem a 80%-os a szánalmas, hanem te.
Teljesen megertem a lanyokat ha nem tetszem nekik.
Ettől függetlenül en nem vagyok lenező,hideg,közönyös senkivel.
Masreszt rengeteg munkat fektettem abba hogy úgy nezzek ki mint most. Nem csoda hogy dühös vagyok miutan semmi foganatja..
-33
Sok lanyt ismerek de aki normalisan nez ki,nem vegletesen csúnya az bizony kap eleg sok ilyet. Mint mondtam ezeket eszre sem veszik mert megszokták..
Egyebkent kb minden 18 eves ismerősomnek volt mar kapcsolata,több is.
30 "Fogadd el mert ferfi vagyok es nekem ez jár" - Baromság, csak egy nyávogó kisfiú vagy, a tiszteletet pedig ki kell érdemelni senkinek nem jár alanyi jogon. Ha csak vicces akartál lenni, közlöm: nem sikerült (remélem a csajokkal azért jobban megerőlteted magad, mert ez elég szánalmas volt)
32 Nem értek egyet. A külső és "nemi szerep" dolognak nincs köze a barátsághoz, munkához, sporthoz, családhoz (szülők, testvérek) ennyiből már megfelelő önbizalmat építhet fel egy ember mely több lábon áll, és nem fogja összetörni ha egy csaj nem néz rá. A többi csak a túlzott megfelelési kényszer miatt van. Magyarul, túl sokat ad a külvilág véleményére.
Az Önindító - dolog szintén baromság. A nők is emberek ezer meg egy problémával, és élethelyzettel ha nem néz rá valakire annak kb annyi oka lehet mint égen a csillag. Kedvencem mikor az itt sírdogálók kifejtik, hogy a csajok rájuk se néznek az utcán (talán mert uram bocsá más dolguk van, vagy lekötik a gondolataik, esetleg sietnek), hol van az megírva, hogy minden ellenkező neműnek a párkereséssel és az ő személyükkel kell foglalkozni? Csak akinek minden gondolata saját maga körül forog hiszi azt, hogy mindenki akit lát vagy akivel interakcióba kerül vele foglalkozik.
1) Ironizáltam,kar hogy nem fogtad fel.
2) Nem az a baj hogy egy csaj nem néz rám..hanem hogy EGYIK SE vagy ha igen akkor is utálkozva. Ha egesz életedben ezt kapnad neked is eleged lenne.
hát nem tudom...
Nekem a társaságomban mindig nások voltak a szebb lányok, mindig őket vették észre, őket hívták randira, táncolni.
Nem volt jó érzés, elhiheted. 18 éves koromig csak reménytelen szerelmeim voltak, pedig nem lőttem be elérhetetlen fiúkat. Zéró önbizalmam sem volt. Az első kapcsolatom sem a külsőmbe szeretett bele.
Nagyon durván szórod a negatívat, az a baj.
Másokhoz képest rohadt későn "értem be", mégis ember lett belőlem és a korábbi kudarcaim miatt nem a ffiakat okolom.
Így már érted mi a probléma?
(és ne gyere azzal, h végül lett pasim, sikerélményem, önbizalmam. Mert ROHADTMÓD meg kellett KÜZDENEM érte).
Azzal, h itt nyavalyogsz, a világon semmi nem lesz jobb az életedben, csak a lelkébe gázolsz néhány embernek.
És igaz hogy ha a nemi szereped nem tudod teljesíteni akkor az lerombol.
Bírom amikor olyanok kommemtelnek támadó hangnemben akiknek fogalmuk sincs az ilyen dolgok háttereről es sikeresek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!